2019.08.22, Csütörtök

Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Javában zajlik a szüret a szekszárdi borvidéken – itt a mustgáz veszély

2018.09.03

Aktuális

A megelőzés lehetőségeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mai sajtótájékoztatóján.

Vasárnap ismét megnyílnak a szertárkapuk

2018.05.22

Aktuális

Gyereknapon, azaz május huszonhetedikén az ország csaknem négyszáz tűzoltólaktanyája várja a látogatókat. Országszerte délelőtt tíz és délután négy között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a tűzoltók életébe.

Az elmúlt fél év munkáját értékelte aTolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgató

2018.01.10

Aktuális

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság január 9-én tartotta 2017. évi második féléves személyi állománygyűlését, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató az év második felében elvégzett munkát értékelte.

Önzetlenül ajándékoznak a Tolna Megyi Katasztrófavédelem dolgozói

2017.12.21

Aktuális

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság évek óta meghirdeti cipősdoboz akcióját.

Tizenhat önkéntes tűzoltó tett sikeres vizsgát Tolnában

2017.11.20

Aktuális

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 40 órás tűzoltó alaptanfolyamot szervezett a megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületek tagjai részére.

Új gépjárműfecskendővel gazdagodik a tolnai megyeszékhely

2017.09.23

Aktuális

A huszonöt gépjárműfecskendő egyike a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságot erősíti majd, a HEROS-RÁBA AQUADOUX-X 4000-es típusú gépjárműfecskendő indítókulcsát dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei igazgató vette át. 

Tűzoltók a város tisztaságáért

2017.04.09

Helyi hírek

Immár harmadik alakalommal csatlakozott a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Tavaszi Nagytakarítás Szekszárdon kezdeményezéshez.

Beiktatták az új tűzoltóparancsnokot Szekszárdon

2017.02.08

Aktuális

A Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak egy újdonságot is hozott a 2017-es év, hiszen Győri Lajos tű. alezredes személyében február 1-jétől új parancsnokkal kezdenek munkához.

Új épületbe költözik a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2018.08.29

Aktuális

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnál 2013-ban született meg a döntés arról, hogy forrást biztosít a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új épületben történő elhelyezésére.

Tűzoltómaraton Szekszárdon

2018.05.11

Helyi hírek

Első alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 105 tűzoltó váltómaratont a szekszárdi sportpályán. A versenyen öt csapat indult.

Az együttműködőket ismerte el a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2017.12.22

Aktuális

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködő szervezetek tevékenységének elismerése volt a tegnapi rendezvény célja, melynek ezúttal is a Babits Mihály Kulturális Központ adott méltó otthont.

Tolna megye felkészült a rendkívüli téli időjárásra

2017.11.30

Aktuális

Minden szervezet megtette felkészülési feladatait a lakosság hétköznapi, egészségügyi és biztonsági ellátásának érdekében.

Új gépjárműfecskendővel gazdagodott Szekszárd

2017.10.27

Aktuális

Huszonöt vadonatúj, hazai gyártású gépjárműfecskendőt, valamint öt, korábban hivatásos tűzoltóságokon szolgálatot teljesítő tűzoltóautót adtak át szeptember 21-én Budapesten, a Hősök terén, melyek egyike a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományát gazdagítja.

Együttműködési megállapodást kötött a TMKI és a Szekszárdi Kutató-mentő Egyesület

2017.08.23

Aktuális

A megállapodás célja, hogy a kutató-mentő csoport bevonható legyen az esetleges veszélyhelyzetek, katasztrófák során jelentkező speciális mentési, kárfelszámolási, védekezési feladatokba, illetve nemzetközi segítségnyújtásban is részt tudjanak venni a törvényi előírásoknak megfelelve.

Szolnokon diadalmaskodott a megye csapata

2017.03.07

Aktuális

A hétvégén Szolnokon rendezték meg a IX. Katasztrófavédelmi Ergométeres Országos Bajnokságot, melyen ezúttal a Tolna megyei csapat lett a legjobb.

Új tiszttel bővült a paksi hatósági osztály

2018.07.03

Helyi hírek

Pásztor Kata tű. hadnagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végzett, oklevelét múlt héten vehette át és szombaton, a Budai Várban tett tiszti esküt. A mai naptól a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályának állományát erősíti.