2024.04.25, Csütörtök
Az elmúlt fél év munkáját értékelte aTolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgató

Az elmúlt fél év munkáját értékelte aTolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgató

tolna.katasztrofavedelem.hu

2018.01.10. 11:04

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság január 9-én tartotta 2017. évi második féléves személyi állománygyűlését, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató az év második felében elvégzett munkát értékelte.

Hirdetés

Az állománygyűlésen az igazgatóság teljes személyi állománya, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai vettek részt.

 

 

Az igazgató kiemelte a július óta eltelt időszak gyakorlatait, rendezvényeit, beavatkozásait, kiemelkedő sporteseményeit, az újonnan létrehozott települési mentőcsoportok rendszerbe állító, valamint a Gemenc Önkéntes Mentőcsoport újraminősítő gyakorlatát. A hatósági állomány gyakorlatorientált képzésén túl kitért a különböző szakterületek által megtartott továbbképzésekre és felkészítésekre, a tűzmegelőzési bizottság tevékenységére, a szakmai és sportversenyeken elért kiváló eredményekre.

 

 

Az igazgató megköszönte az állomány munkáját, hiszen mint mondta, mindenkire szükség volt ahhoz, hogy az igazgatóság az elmúlt félév során is kiemelkedő színvonalon végezhesse tevékenységét rendeltetése, a lakosság védelme érdekében.

AktuálisállománygyűlésTolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság