2024.03.29, Péntek
Az együttműködőket ismerte el a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az együttműködőket ismerte el a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

tolna.katasztrofavedelem.hu

2017.12.22. 13:50

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködő szervezetek tevékenységének elismerése volt a tegnapi rendezvény célja, melynek ezúttal is a Babits Mihály Kulturális Központ adott méltó otthont.

Hirdetés

A rendezvény alkalmával dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes igazgatóhelyettes egy minden részletre kiterjedő előadás során tekintett vissza az elmúlt évre, melyben kiemelte azokat a kapcsolódási pontokat, ahol az ünnepségre meghívott szervezetek vezetői, munkatársai az igazgatóság segítségére voltak. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy a katasztrófavédelem nemzeti ügy, megvalósításában a katasztrófavédelem mellett számos más szervezet, önkéntesek, gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozások, és természetesen az állampolgárok vesznek részt az igazgatóság munkájának különböző módokon történő támogatása által. Megemlítette többek között a társszervekkel közösen végrehajtott gyakorlatokat - melyek során szerzett tapasztalatokat nem egy esetben gyakorlatban is hasznosítani kellett - az együttműködési megállapodással rendelkező szervezetekkel közösen szervezett rendezvényeket, illetve azokat az intézményeket, melyek az igazgatóság rendezvényeinek biztosítottak méltó helyszínt.

Dr. Balázs Gábor tű. ezredes igazgató oklevelet adott át az együttműködőknek és megköszönte az elmúlt év során nyújtott támogatásukat, munkájukat. 

Galéria

AktuálisBabits Mihály Kulturális KözpontTolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságegyüttműködőszervezetek