2022.08.11, Csütörtök
Tábornoki előléptetéseket és kinevezéseket adott át az államfő
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tábornoki előléptetéseket és kinevezéseket adott át az államfő

MTI

2021.10.21. 10:20

Többek között tűzoltó dandártábornokká nevezték ki Balázs Gábor tűzoltó ezredest, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját.

Hirdetés

Tábornoki előléptetéseket és kinevezéseket adott át október 23-a alkalmából Áder János köztársasági elnök szerdán a Sándor-palota Tükörtermében. Az államfő a belügyminiszter javaslatára október 23-ai hatállyal rendőr altábornaggyá léptette elő Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagyot, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatóját. Rendőr vezérőrnaggyá léptette elő Tomin Szilvia rendőr dandártábornokot, a Nemzeti Védelmi Szolgálat Polgári Titkosszolgálatok Védelmi Szolgálata Igazgatóságának igazgatóját, az NVSZ főigazgató-helyettesét.

A köztársasági elnök tűzoltó dandártábornokká nevezte ki Balázs Gábor tűzoltó ezredest, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóját,

nemzetbiztonsági dandártábornokká Hatala Anna nemzetbiztonsági ezredest, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgató-helyettesét és rendőr dandártábornokká Christián László rendőr ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási rektorhelyettesét.

Áder János a pénzügyminiszter javaslatára pénzügyőr dandártábornokká nevezte ki Demeter Tamás pénzügyőr ezredest, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságának főigazgatóját és Bakai Kristóf Péter pénzügyőr ezredest, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás vámszakmai szakfőigazgatóját.

Helyi hírekTolna Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságTolna megyeparancsnoki kinevezés