2024.06.21, Péntek

Magyar Vöröskereszt

Mindenki lehet hős: elindult a Magyar Vöröskereszt kampánya

2020.09.02

Országos hírek

November végéig országszerte az elsősegélynyújtást népszerűsítő és oktató ingyenes foglalkozásokra várják az érdeklődőket.

Támogatást ajánlottak fel a Vöröskeresztnek Paks városvezetői

2018.07.08

Szabó Péter polgármester és Kovács Sándor alpolgármester 100-100 ezer forintot ajánlott fel tiszteletdíjából a Magyar Vöröskereszt Paks Városi-Területi Szervezetének. Az adományt gyermekek táboroztatására használja fel a szervezet, jelentették be sajtótájékoztatón.

Véradásra hívnak a hosszú hétvége előtt

2018.04.26

A május 1-jei hosszú hétvége előtt és után a biztonságos hazai vérkészlet fenntartásáért véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat - közölték a szervezetek csütörtökön az MTI-vel.

Sokszoros véradókat köszöntöttek a bonyhádi ünnepségen

2017.11.16

Jótékonysági esttel egybekötve tartották kedden a bonyhádi véradó ünnepséget. A megjelenteket Gulyás Katalin, a Magyar Vöröskereszt Tolna megyei szervezetének igazgatója, Filóné Ferencz Ibolya polgármester és dr. Antal Tamás megyei vezetőségi tag köszöntötte.

Fontosnak tartják a véradást a szekszárdi borvidék borászai

2017.08.09

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat Nyári feltöltődés? Tölts fel másokat is! Adj vért! elnevezésű idei kezdeményezéséhez csatlakozik a szekszárdi borvidék.