2024.06.23, Vasárnap

Legyen a sport a szenvedélyed!

2016.03.29. 12:19

Általános és középiskolás tanulók sportoltak a bűnmegelőzés jegyében Salgótarjánban, a "Bocsánatot kérek!" program keretében.

Általános és középiskolás tanulók sportoltak a bűnmegelőzés jegyében Salgótarjánban, a "Bocsánatot kérek!" program keretében. Sportversenyekben és kispályás fociban mérték össze tudásukat a megye iskolásai.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság „Bocsánatot kérek!” című bűnmegelőzési programjában meghirdetett sportversenyek elődöntőit a salgótarjáni Borbély Lajos Szakközépiskolában rendezték meg. A részt vevő hét település általános iskolás diákjai közül - az ötödik osztályos tanulók váltóversenyén - a ceredi Id. Szabó István Általános Iskola és a kállói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csapatai jutottak tovább a döntőbe.

A középiskolások kispályás labdarúgó csapatai közül a pásztói Mikszáth Kálmán Líceum csapata jutott tovább. A döntő mérkőzésekre - a további elődöntők lebonyolítását követően - 2016. május 12-én kerül sor a balassagyarmati Szent-Györgyi Gimnázium és Szakközépiskola sportlétesítményeiben.

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekbűnmegelőzéssportrendőrségBocsánatot kérek!