2024.04.24, Szerda

városfejlesztés

Zöld Város: A II. világháborús emlékmű környékén is elkészült a burkolat

2023.09.15

Helyi hírek

Továbbra is az ütemezésnek megfelelően halad a Zöld Város Program építési része. Hámori Szabolcs, a kivitelező HGT Invest Kft. vezetője arról számolt be, hogy gőzerővel dolgoznak, a határidőt tartani tudják - derült ki Szekszárd városi honlapjának tájékoztatásából.

Zöld Város: Áthelyezték a Liszt téri buszmegállót Szekszárdon

2023.08.29

Helyi hírek

​A Liszt Ferenc téri buszmegállót – ahol még a régi burkolat volt – néhány méterrel arrébb helyezték, így a kivitelezők tovább tudnak haladni az építkezéssel. A Zöld Város program heti tájékoztatóján az is elhangzott, hogy a következő héten, várhatóan szeptember első napjaiban megnyitják a Liszt tér déli részét, így az Auchan áruház megközelítése könnyebbé válik. A projekt továbbra is ütemterv szerint halad, a díszburkolatok készülnek. A Szent István tér kulturális központ előtti részén már a végső simítások, tereprendezés zajlik.

Zöld Város: Már több helyen a térköveket rakják

2023.08.10

Helyi hírek

A bontási munkák döntő részével elkészült a kivitelező, most a végleges burkolatok alá kerülő ágyazatok lerakásán dolgoznak nagy erővel Szekszárd belvárosában.

Aláírták a Zöld város projekt kivitelezői szerződését Szekszárdon

2023.07.05

Helyi hírek

Aláírták a szekszárdi belváros megújítását célzó, Zöld város kialakítása elnevezésű projekt kivitelezői szerződését kedden - közölte honlapján a város önkormányzata.

Újabb fedett buszmegállók épülnek Szekszárdon

2021.04.23

Helyi hírek

Konzolospaddal és szemeteskosárral ellátott várók teszik majd komfortosabbá az utazást.

Megújítanak egy városrészt Simontornyán

2019.01.10

Helyi hírek

A fejlesztés keretében egy új tűzoltószertárat is építenek, ahol el tudják helyezni a helyi önkéntes tűzoltó-egyesület autóit.

Zöld Város: Elkezdődött a bíróság körüli terület felújítása

2023.09.07

Helyi hírek

Továbbra is az ütemezésnek megfelelően halad a Zöld Város Program kivitelezése. A burkolatok kétharmada már a helyére került, a Szent István téri sétányon a Babits Mihály Kulturális Központ előtt már a végső tereprendezés zajlik és hamarosan a múzeum melletti területen is az utolsó fázisához ér az építkezés.

Zöld Város: a héten áthelyezik a Liszt téri buszmegállót Szekszárdon

2023.08.26

Helyi hírek

6500 négyzetméter burkolatot már leraktak a kivitelezők, így hat hét után a térkövek közel fele a végleges helyére került - derült ki Szekszárd városi honlapjának tájékoztatásából.

Megkezdődött a belváros felújítása Szekszárdon

2023.07.18

Helyi hírek

A Zöld Város Program másik két részterületét is átvette a kivitelező HGT Invest Kft. pénteken. A munkagépek hétfőn kezdtek neki dolgozni - tájékoztatott róla Szekszárd városi honlapja.

Utcabútorok és fémoszlopos korlátok leszerelése zajlik a napokban Szekszárdon

2023.07.02

Helyi hírek

Utcabútorok (padok, szemétgyűjtő kelyhek) és fémoszlopos korlátok leszerelése zajlik a napokban a belváros érintett pontjain.

Zöld utat kapott a szekszárdi jégpálya és a Generációk parkja

2020.02.03

Helyi hírek

A beszerzési eljárások megindításáról döntött a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság (GVB).

Városfejlesztési elképzelésekről tartottak tájékoztató fórumot Pakson

2018.11.07

A Duna-part felülvizsgálatával, új városközpont kialakításával, a gesztenyesorral és inert hulladéklerakó tervezésével kapcsolatosan tartott lakossági fórumot az önkormányzat, az építési szabályozási terv módosítását készítve elő ezzel.