2020.04.04, Szombat

elismerés

Bronz Emlékérem elismerésben részesült a Tolna megyei rendőr

2019.12.06

Aktuális

A Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete 2019. november végén a budapesti Thököly Étteremben tartotta meg a 15 éves jubileumi közgyűlését és a Dr. Dobos János Emléknapot.

Nemzeti kategóriában kapott elismerést a Tolnagro kft.

2019.04.18

Aktuális

Tizenkét vállalkozásnak adta át idén a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) a fiatal tehetségeket támogató példaértékű vállalati programok és sikeres együttműködések elismerésére létrehozott Genius Loci - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért díjakat pénteken.

Európai mobilitási hét – Paks is elismerést kapott

2019.01.20

Aktuális

Paks Város Önkormányzatának megbízásából a 2018. évi Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és lebonyolítási feladatait a Protheus Holding Zrt., a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. látta el. A kiemelkedő munkát az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevéllel díjazta idén januárban.

Tamási és Nagyszokoly önkormányzata elismerésben részesült

2018.11.09

Aktuális

A Belügyminisztérium 2018-ban is elismerésben részesítette a közfoglalkoztatási programok végrehajtásában kiemelkedő szerepet betöltő közfoglalkoztatókat. 70 települési önkormányzat, két országos közfoglalkoztató és egy hosszabb idejű közfoglalkoztatási programot megvalósító civil szervezet kapott Start Plusz díjat a sikeres és példaértékű közfoglalkoztatási programjaik megvalósításáért. Az elismerések átadására 2018. november 6-án került sor a Belügyminisztérium színháztermében.

Megkezdődik a szavazás a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire

2018.02.19

Aktuális

Véget ért a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra szóló jelölési időszak, amelynek során betegek jelölhették orvosaikat munkájuk elismeréseként.

Elismerésben részesült a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

2017.09.13

Aktuális

Tolna Megye Közbiztonságáért elismerésben részesült a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, melyet a Tolna Megyei Önkormányzat ünnepi közgyűlésén Fehérvári Tamás elnöktől vett át Csányi Imre, az egyesület elnöke.

Elismeréseket adtak át a Tolna Megyei Polgárőr Nap alkalmából

2017.08.08

Aktuális

2017. augusztus 5-én Dunaföldvár adott otthont az idei Tolna Megyei Polgárőr Napnak.

Mesteroktatói címben részesült a bonyhádi földrajztanár

2017.07.20

Helyi hírek

A címet a huszonhárom éves egyetemi oktatói tevékenysége elismeréseként vette át Gruber László, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium földrajz–történelem szakos vezető tanára.

Főigazgatói elismerésben részesült három Tolna megyei tűzoltó

2017.06.08

Aktuális

2017. május 19-én egy újraminősítő gyakorlat keretében a HUNOR Hivatásos Katasztrófavédelmi Mentőszervezet és a HUSZÁR Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezet is sikeresen teljesítette az ENSZ INSARAG megújult irányelvek szerinti követelményeket a 36 órás terepgyakorlaton.

Elismerésekben részesültek a megyei katasztrófavédelem munkatársai

2017.04.24

Aktuális

2017. április 21-én Tűzoltónap alkalmából koszorúzással egybekötött ünnepi állománygyűlés zajlott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, melyen ezúttal is többen vehettek át elismerést kiváló munkájukért, köztük a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három munkatársa is.

Két megyei tűzoltó is elismerésben részesült

2017.04.03

Aktuális

Az országos katasztrófavédelmi igazgató hősies helytállásért odaítélt elismerést és kerek születésnapi ajándéktárgyat adott át Tolna megye két tűzoltójának.

Január 31-ig lehet javaslatot tenni a dombóvári elismerések adományozásához

2017.01.17

Aktuális

A hónap végéig még benyújthatóak a városi elismerések adományozásához köthető felterjesztések. Az ehhez kapcsolódó formanyomtatvány a városházán igényelhető vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról.

Elismerést kapott kiemelkedő turisztikai munkájáért Paks

2016.06.01

Helyi hírek

Szakmai díjat kapott Paks a Magyar Turisztikai Ügynökségtől, amellyel az önkormányzat példaértékű turisztikai menedzsment munkáját ismerte el a szervezet Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága.

Ápolónők részesültek szakmai elismerésben

2016.05.15

Helyi hírek

A Tolna Megyei Balassa János Kórház nyolc ápolónője részesült elismerésben az Ápolónők nemzetközi napja alkalmából tartott ünnepségen, péntek délelőtt a szekszárdi Vármegyeházán.

Elismerésben részesült Kvanduk Tamás őrnagy

2019.07.19

Aktuális

Ünnepi állománygyűlést tartott fegyvernemi napja alkalmából a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztálya a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban. A rendezvényen Szabó István, a tárca honvédelmi államtitkára elismeréseket adott át.

Elismerésben részesült a Tolna megyei kormányhivatal két vezető tisztviselője

2019.03.15

Aktuális

Március 15-e alkalmából elhivatottsága és kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át dr. Németh Lídia megyei tisztifőorvos, valamint Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Göttlingerné Pintér Judit, a Tamási Járási Hivatal vezetője.

Elismerésben részesült a Paksi Járási Hivatal vezetője

2018.12.18

Aktuális

Több évtizede a közigazgatásban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a "Köz szolgálatáért" díszoklevél kitüntetésben részesült Szántóné dr. Novák Eszter, a Paksi Járási Hivatal vezetője.

Átadták a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány díjait

2018.10.25

Aktuális

Az anyanyelvi kultúra, a művészet, a tanulmányi munka és a sport területén kimagasló eredményt elérő diákok és a felkészítők tevékenységének elismerése, ösztönzésük a további sikerekre, eredményekre – ez a célja az önkormányzat és az atomerőmű által létrehozott Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítványnak.

Miniszteri elismerésben részesült a Tolna Megyei Kormányhivatal két munkatársa

2017.09.22

Aktuális

Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter a napokban Budapesten köszöntötte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a kormányhivatalok helyszínen dolgozó munkatársait.

Elismerésben részesült a Tolna Megyei Kormányhivatal korábbi vezetője

2017.09.04

Aktuális

Megyei elismerésben részesült Tóth Ferenc, a kormányhivatal korábbi vezetője 2017. szeptember 1-én a Megyenapi Ünnepi közgyűlésen.

Elismerésben részesült a Tamási Járási Ügyészség ügyésze

2017.07.22

Helyi hírek

Izsákné dr. Csordás Anita, az ügyészi elismerést dr. Magyar Páltól, Tolna Megyei főügyésztől vehette át.

Átadták a Tolna Megye Védelméért emlékérmet

2017.07.07

Aktuális

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság határozatban döntött a Tolna Megye Védelméért emlékérem adományozásának rendjéről.

Jutalomban részesültek a Tolna megyei rendőrök

2017.04.27

Aktuális

A Tolna Megyei Rendőrkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság 2017. április 27-én a Babits Mihály Művelődési Központ rendezvénytermében tartotta meg a Rendőrség Napja alkalmából megrendezett állománygyűlést, melyen több Tolna megyei rendőr és közalkalmazott is elismerésben részesült.

Újabb szakmai elismerésben részesült a dombóvári óvoda

2017.04.19

Helyi hírek

2017. április 3-án a Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett konferencia keretében Szekszárdon került sor az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím átadására.

Belügyminiszteri elismerésben részesült Bátaszék polgármestere

2017.03.01

Aktuális

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a hagyományoknak megfelelően idén is megemlékezett a polgári védelem világnapjáról.

Elismerés és köszönet a Nógrád megyei rendőröknek

2016.06.09

Aktuális

Kilenc Nógrád megyei rendőr részesült elismerésben.

A legjobbak közt a bonyhádi mentősök

2016.05.17

Helyi hírek

A legmagasabb országos szakmai elismerésben részesültek múlt héten a Bonyhádi Mentőállomás dolgozói, Tolna megyéből egyedüliként.

Elismerések a rendőrségen

2016.03.11

Helyi hírek

Nemzeti ünnepünk alkalmából több Tolna megyei rendőr is elismerésben részesült, melyeket a Rendőrségi Igazgatási Központban vehettek át tegnap.