2024.04.16, Kedd

elismerés

Elismerték a Magyar Vöröskereszt kiemelkedő munkáját az önkéntesek világnapja alkalmából

2021.12.03

Országos hírek

Idén 140 éves a Magyar Vöröskereszt és 100 éves a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt.

Átadták a Paksi Atomerőmű legrangosabb kitüntetését

2020.11.11

Helyi hírek

A díjazottak eddigi munkájukkal, hozzáállásukkal, emberi kvalitásukkal érdemelték ki a kitüntetést.

Pedagógus szolgálati emlékérmet vehettek át Pakson

2020.09.18

Helyi hírek

A három szakember nyugállományba vonulása alkalmából vehette át az elismerést.

Díjazták a Szekszárdi Szakképzési Centrum munkatársait

2020.06.26

Aktuális

Harmincnyolc, a Szekszárdi Szakképzési Centrum iskoláiban tanító, valamint az oktatási, irányítási munkát segítő szakember részesült elismerésben pedagógusnap alkalmából.

Mádi Magdolna kapta a Paks Kultúrájáért díjat

2020.01.27

Kultúra

„A kultúra megőriz és megújít, személyeket átjáró közösséget és maradandó értéket teremt.” Wolfhart Pannenberg filozófus szavaival kezdte beszédét Szabó Péter polgármester a magyar kultúra napja alkalmából tartott ünnepi esten a Csengey Dénes Kulturális Központban.

Bronz Emlékérem elismerésben részesült a Tolna megyei rendőr

2019.12.06

Aktuális

A Magyar Bűnüldözők Szakmai Egyesülete 2019. november végén a budapesti Thököly Étteremben tartotta meg a 15 éves jubileumi közgyűlését és a Dr. Dobos János Emléknapot.

Nemzeti kategóriában kapott elismerést a Tolnagro kft.

2019.04.18

Aktuális

Tizenkét vállalkozásnak adta át idén a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (Matehetsz) a fiatal tehetségeket támogató példaértékű vállalati programok és sikeres együttműködések elismerésére létrehozott Genius Loci - Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért díjakat pénteken.

Európai mobilitási hét – Paks is elismerést kapott

2019.01.20

Aktuális

Paks Város Önkormányzatának megbízásából a 2018. évi Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és lebonyolítási feladatait a Protheus Holding Zrt., a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. látta el. A kiemelkedő munkát az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevéllel díjazta idén januárban.

Tamási és Nagyszokoly önkormányzata elismerésben részesült

2018.11.09

A Belügyminisztérium 2018-ban is elismerésben részesítette a közfoglalkoztatási programok végrehajtásában kiemelkedő szerepet betöltő közfoglalkoztatókat. 70 települési önkormányzat, két országos közfoglalkoztató és egy hosszabb idejű közfoglalkoztatási programot megvalósító civil szervezet kapott Start Plusz díjat a sikeres és példaértékű közfoglalkoztatási programjaik megvalósításáért. Az elismerések átadására 2018. november 6-án került sor a Belügyminisztérium színháztermében.

Megkezdődik a szavazás a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire

2018.02.19

Véget ért a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra szóló jelölési időszak, amelynek során betegek jelölhették orvosaikat munkájuk elismeréseként.

Elismerésben részesült a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület

2017.09.13

Tolna Megye Közbiztonságáért elismerésben részesült a Dunaföldvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, melyet a Tolna Megyei Önkormányzat ünnepi közgyűlésén Fehérvári Tamás elnöktől vett át Csányi Imre, az egyesület elnöke.

Elismeréseket adtak át a Tolna Megyei Polgárőr Nap alkalmából

2017.08.08

2017. augusztus 5-én Dunaföldvár adott otthont az idei Tolna Megyei Polgárőr Napnak.

Mesteroktatói címben részesült a bonyhádi földrajztanár

2017.07.20

A címet a huszonhárom éves egyetemi oktatói tevékenysége elismeréseként vette át Gruber László, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium földrajz–történelem szakos vezető tanára.

Főigazgatói elismerésben részesült három Tolna megyei tűzoltó

2017.06.08

Aktuális

2017. május 19-én egy újraminősítő gyakorlat keretében a HUNOR Hivatásos Katasztrófavédelmi Mentőszervezet és a HUSZÁR Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezet is sikeresen teljesítette az ENSZ INSARAG megújult irányelvek szerinti követelményeket a 36 órás terepgyakorlaton.

Elismerésekben részesültek a megyei katasztrófavédelem munkatársai

2017.04.24

Aktuális

2017. április 21-én Tűzoltónap alkalmából koszorúzással egybekötött ünnepi állománygyűlés zajlott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, melyen ezúttal is többen vehettek át elismerést kiváló munkájukért, köztük a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság három munkatársa is.

Átadták a legjobb magyar építészeknek járó elismeréseket

2021.10.28

Országos hírek

A Pro Architectura díj a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában, és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért adományozható. Mások mellett az Eiffel Műhelyház létrehozását és a Károlyi-Csekonics Palota felújítását is díjazták.

Tolna megyei gyógypedagógust is díjazott a FODISZ

2020.09.28

Helyi hírek

A legjobb sportteljesítményt nyújtó fogyatékos diákok és felkészítő tanáraik eredményét idén is elismerték.

Elismerés tíz év szolgálatáért

2020.07.01

Aktuális

A katasztrófavédelem hivatásos állományában tíz éven át töltött szolgálata és eredményes munkája elismeréséül Magyarország belügyminisztere Szolgálati Jelet adományozott Samu Dávid tűzoltó századosnak és Gyuricza Tibor tűzoltó századosnak.

Elismerések Szent Flórián napján

2020.05.05

Aktuális

Május negyedike Szent Flórián, a tüzes mesterségek, így a tűzoltók és a kéményseprők védőszentjének napja. Ebből az alkalomból évről-évre elismerést, előléptetést, ajándéktárgyat vehetnek át a katasztrófavédelem arra érdemes tagjain kívül mindazon civilek, önkéntesek is, akik tevékenységükkel támogatják a szervezet munkáját.

Hősöket és születésnaposokat köszöntött a katasztrófavédelem

2019.12.14

Aktuális

Bátorságukért és hősies helytállásukért vehettek át elismerést többen december tizenharmadikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A katasztrófavédelem vezetője hagyományosan kerek születésnapjukat ünneplőket is köszöntött.

Elismerésben részesült Kvanduk Tamás őrnagy

2019.07.19

Aktuális

Ünnepi állománygyűlést tartott fegyvernemi napja alkalmából a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztálya a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban. A rendezvényen Szabó István, a tárca honvédelmi államtitkára elismeréseket adott át.

Elismerésben részesült a Tolna megyei kormányhivatal két vezető tisztviselője

2019.03.15

Aktuális

Március 15-e alkalmából elhivatottsága és kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át dr. Németh Lídia megyei tisztifőorvos, valamint Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Göttlingerné Pintér Judit, a Tamási Járási Hivatal vezetője.

Elismerésben részesült a Paksi Járási Hivatal vezetője

2018.12.18

Több évtizede a közigazgatásban végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként a "Köz szolgálatáért" díszoklevél kitüntetésben részesült Szántóné dr. Novák Eszter, a Paksi Járási Hivatal vezetője.

Átadták a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány díjait

2018.10.25

Az anyanyelvi kultúra, a művészet, a tanulmányi munka és a sport területén kimagasló eredményt elérő diákok és a felkészítők tevékenységének elismerése, ösztönzésük a további sikerekre, eredményekre – ez a célja az önkormányzat és az atomerőmű által létrehozott Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítványnak.

Miniszteri elismerésben részesült a Tolna Megyei Kormányhivatal két munkatársa

2017.09.22

Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter a napokban Budapesten köszöntötte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a kormányhivatalok helyszínen dolgozó munkatársait.

Elismerésben részesült a Tolna Megyei Kormányhivatal korábbi vezetője

2017.09.04

Megyei elismerésben részesült Tóth Ferenc, a kormányhivatal korábbi vezetője 2017. szeptember 1-én a Megyenapi Ünnepi közgyűlésen.

Elismerésben részesült a Tamási Járási Ügyészség ügyésze

2017.07.22

Izsákné dr. Csordás Anita, az ügyészi elismerést dr. Magyar Páltól, Tolna Megyei főügyésztől vehette át.

Átadták a Tolna Megye Védelméért emlékérmet

2017.07.07

Aktuális

A Tolna Megyei Védelmi Bizottság határozatban döntött a Tolna Megye Védelméért emlékérem adományozásának rendjéről.

Jutalomban részesültek a Tolna megyei rendőrök

2017.04.27

Aktuális

A Tolna Megyei Rendőrkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság 2017. április 27-én a Babits Mihály Művelődési Központ rendezvénytermében tartotta meg a Rendőrség Napja alkalmából megrendezett állománygyűlést, melyen több Tolna megyei rendőr és közalkalmazott is elismerésben részesült.

Újabb szakmai elismerésben részesült a dombóvári óvoda

2017.04.19

2017. április 3-án a Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett konferencia keretében Szekszárdon került sor az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím átadására.