2024.03.19, Kedd
Európai mobilitási hét – Paks is elismerést kapott
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök archív

Európai mobilitási hét – Paks is elismerést kapott

telepaks.net

2019.01.20. 20:00

Paks Város Önkormányzatának megbízásából a 2018. évi Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és lebonyolítási feladatait a Protheus Holding Zrt., a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. látta el. A kiemelkedő munkát az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevéllel díjazta idén januárban.

Hirdetés

A 2018. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi rendezvénysorozatában Magyarország – több mint 260 település részvételével – ismét dobogós helyen végzett. Azokat a hazai önkormányzatokat, amelyek a rendezvények szervezésében, valamint az állandó intézkedések indításában élen jártak és a legszorgosabb munkát végezték, az Innovációs és Technológiai Minisztérium külön elismerésben részesítette.

Paks Város Önkormányzata a jövőben is a fontosnak tartja ráirányítani a figyelmet a biztonságos és környezetbarát közlekedés, a fenntartható városi mobilitás megvalósítására, valamint a településen élők egészségének megóvására és komfort-érzetének javítására, áll a Paksi Polgármesteri Hivatal sajtóközleményében.

AktuálisTolna megyeelismerésEurópai Mobilitási HétPakskörnyezetbarát közlekedés