2022.10.02, Vasárnap
Átadták a Paksi Atomerőmű legrangosabb kitüntetését
telepaks.net

Átadták a Paksi Atomerőmű legrangosabb kitüntetését

telepaks.net

2020.11.11. 17:38

A díjazottak eddigi munkájukkal, hozzáállásukkal, emberi kvalitásukkal érdemelték ki a kitüntetést.

Hirdetés

Húsz fővel gyarapodott ismét a kitüntetett kiválóságok tábora: átadták a Céggyűrű elismeréseket november 5-én. Az Erzsébet Nagy Szállodában megtartott eseményre a koronavírus-járvány miatt csak a kitüntetetteket és kísérőiket várták. Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a jelenlegi helyzetben is fontosnak tartották az elismerések átadását. Kiemelte, hogy ebben az időszakban azok a társaságok, iparágak tudnak sikeresen túlélni, amelyek jól alkalmazkodnak a különleges helyzetekhez. Ebben nagy szerepe van a kollektívában meghatározó szerepet betöltő egyéneknek.

A díjazottak eddigi munkájukkal, hozzáállásukkal, emberi kvalitásukkal érdemelték ki a kitüntetést.

A vezérigazgató kiemelte: a díjazottak jövőbeni feladata, hogy továbbra is utat mutassanak a többieknek, és példaként szolgáljanak számukra. Az idén negyvenkilenc felterjesztés érkezett a Céggyűrű kitüntetésre, amely az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. legrangosabb elismerése, és minden évben húsz munkavállaló veheti át.

A kitüntettek 2020-ban: Antus Andrea vezető sugárvédelmi mérnök, Árki Attila vegyészeti szolgálatvezető, Árki Zsolt osztályvezető, Bana János főosztályvezető, Czibula Mihály László kiemeltprojekt-vezető, Cseri Csaba Imre tűzvédelmi mérnök, Gulyásné Récsei Éva csoportvezető, Juhász Antal üzemeltetésvezető, Kaszás Mónika csoportvezető, Kis Gábor területfelelős, Kiss Tibor elemző mérnök, Leber László blokkügyeletes, Ocsován Attila főkoordináló, Osztermajer Mónika főosztályvezető, Pálfi János üzemvezető, Siklósi Gábor karbantartási műszaki ellenőr, Stier Istvánné csoportvezető, Szórádi Mihály csoportvezető, Tárnok László Zoltán technológus, Turbucz László művezető.

Helyi hírekPakselismerés