2024.07.23, Kedd

korszerűsítés

Már nem okoz problémát a csapadékvíz Váralján

2019.10.10

Aktuális

Korszerűsítették a váraljai vízelvezetési rendszert a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) mintegy 200 milliós forrásának köszönhetően.

Újabb utcák korszerűsödtek Pakson

2019.07.19

Aktuális

Elkezdődött a műszaki átadás, 15 napon belül befejeződik az Ősz utca Hunyadi és Temető utcák közötti felújítása, valamint az Ősz utcába torkolló Völgy utca rekonstrukciója. A beruházás valamivel több mint nettó 166 millió forintból, önkormányzati forrásból valósult meg.

Korszerűsíti halgazdaságát a varsádi Czikkhalas Kft.

2019.01.24

Gazdaság

Mintegy 80 millió forintos beruházással, a Magyar halgazdálkodási operatív program (Mahop) 50 százalékos támogatásával korszerűsíti halgazdaságát a varsádi Czikkhalas Halastavai Kft.

Korszerűsítésre szorul Tolna megye településeinek szennyvíztisztító rendszere

2019.01.15

Aktuális

Lakossági fórumot tartanak a szennyvíztisztító rendszer korszerűsítésének részleteiről.

40 millió forintból korszerűsítették Paks térfigyelő rendszerét

2018.09.19

Megkezdték a térfigyelő rendszer korszerűsítése, fejlesztése beruházás műszaki átadását. A fejlesztés részeként a már meglévő térfigyelő központ, az adatátviteli rádiós hálózat korszerűsítése és fejlesztése, a meglévő térfigyelő kamerák lecserélése új Full HD felbontású berendezésre, a kamerák számának bővítése és rendszámfelismerő rendszer kiépítése történt meg.

Korszerűsítik az őcsényi repülőtér főépületét

2018.04.18

Korszerűsítik az őcsényi repülőtér főépületét, a több mint ezer négyzetméteres ingatlant vendéglátásra tervezi hasznosítani a tulajdonos önkormányzat - közölte a Tolna megyei település polgármestere az MTI-vel.

Korszerűsítik a paksi kamerarendszert

2018.01.30

Két ütemben korszerűsítik a városi kamerarendszerét. Első lépésként a meglévő kamerarendszert fejlesztik, második lépésként pedig Dunakömlődöt és Gyapát is “bekamerázzák” és bekötik a központi rendszerbe.

Elkezdődött a kandeláberek cseréje Tamásiban

2017.08.14

2017. augusztus 14-én elindult a közvilágítás átépítése, korszerűsítése Tamási városközpontjában.

Korszerűsítik a paksi piacot

2017.04.03

A piac lefedését tervezi a paksi önkormányzat. Az építési engedélyt már megkapta a város, rövidesen pedig a kiviteli tervek is elkészülnek, de a munka csak akkor indulhat, ha a szükséges forrás is rendelkezésre áll. A beruházás becsült költsége nettó 15 millió forint.

Korszerűbb közvilágítás jött létre Szekszárdon

2017.01.19

Befejeződött a közvilágítás bővítése Szekszárdon. A 139 millió forintos beruházást saját forrásból valósította meg a város önkormányzata.

A külső után belső felújítással folytatódik a Paksi Polgármesteri Hivatal korszerűsítése

2019.09.24

Aktuális

A megújult külső után belső helyiségek korszerűsítésével folytatódik a paksi polgármesteri hivatal épületének rekonstrukciója. A Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítvány (JETA) pályázatán a mosdók és a konyha teljes körű felújítására, valamint melegítőkonyha kialakítására nyert támogatást az önkormányzat.

Korszerűsítette az útdíjhasználati ellenőrzéseket a NÚSZ Zrt.

2019.05.07

Gazdaság

Új fejlesztéssel korszerűsítette és hamarosan tovább bővíti az útdíjhasználati jogosultságok ellenőrzését a Nemzeti Útdíjfizetési Zrt. (NÚSZ Zrt.).

Automatizált berendezésekkel korszerűsíti dunaföldvári malmát a GOF Hungary Kft.

2019.01.22

Gazdaság

Több mint 500 millió forintos projekt keretében korszerűsíti dunaföldvári malmát a nyíregyházai székhelyű Gabona- Olajos és Fehérjenövények Termelését Koordináló (GOF Hungary) Kft. - közölte a cég ügyvezetője az MTI-vel.

Átadták a medinai ovi korszerűsített épületét

2018.10.09

Vén Attila polgármester köszöntőjében elmondta: bár a beruházás összértéke 114 millió forint volt – tekintettel a funkciójára – sokkal többet ér a településlakók számára. Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke személyesen üdvözölte az átadón megjelenteket, köztük az óvodásokat.

Az óvoda átadásával kezdődött a nagymányoki Városnap

2018.08.27

Örömteli hírrel érkezett Nagymányokra a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Korszerűbb üzemeltetés, gyorsabb, kényelmesebb ügyfélkiszolgálás

2018.02.02

Az elmúlt időszakban újabb energetikai felújítás zárult le a Tolna Megyei Kormányhivatal két épületén. A beruházásnak köszönhetően a Tamási Járási Hivatal, valamint a Dombóvári Járási Hivatal épülete újult meg, melyek ünnepélyes átadására 2018. február 1-jén került sor.

Több fekhely jut a szülőknek a szekszárdi gyermekosztályon

2017.12.08

Megújult a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztályának második emelete. A korszerűsítéshez a szekszárdi önkormányzat nyújtott segítséget.

Költséghatékony megoldással újul meg a dombóvári közvilágítás

2017.05.25

A napokban kezdték el Dombóváron a lámpatestek cseréjét, így hamarosan LED-es közvilágítási rendszer működhet a városban. A képviselőtestület döntése értelmében a munka közel 3000 oszlopot érint.

Korszerűbbé válik a dombóvári közvilágítás

2017.02.10

Dombóváron 2100 lámpatestben hamarosan már LED-es izzó fog világítani, amellyel évente akár 5 millió forintot is spórolhat a város.