2024.04.19, Péntek

Örömteli hírrel érkezett Nagymányokra a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

Hirdetés

Fehérvári Tamás a Városnap alkalmából látogatott a településre és bejelentette: 695 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrás jutott a közösségnek. Ebből a pénzből újították fel például az óvodát is, melynek ünnepélyes átadásával kezdetét vette a rendezvény.

A Pitypang Óvoda és Bölcsőde valamint az Őszikék Szociális Intézmény energetikai felújítására is futotta a 130 millió forintos összegből, amelyet az önkormányzati épületek korszerűsítésére szántak. Többek között hőszigetelés, nyílászárócsere és akadálymentesítés valósult meg a projektek keretében.

 

 

 

Az óvodaátadásnál felszólalt Naszvadi Balázs, a megyei önkormányzat hivatalának terület- és vidékfejlesztési osztályvezetője is, aki – mint kiderült – egykor maga is az intézményben nevelkedett. Az osztályvezető a megye további segítő közreműködéséről biztosította a városlakókat. Karl Béla polgármester legfőbb öröme, hogy a felújított intézmény tele van gyermekekkel, ami egyben a település jövőjét biztosítja – tudtuk meg a vezetői köszöntőből.

 

 

AktuálisTolna megyeenergetikai felújításTOPkorszerűsítésNagymányok nagymányoki VárosnapPitypang Óvoda és BölcsődeŐszikék Szociális Intézmény