2024.04.19, Péntek
Akciókra készül a NAV Tolna megyében
pixabay - illusztráció

Akciókra készül a NAV Tolna megyében

hrportal.hu

2020.09.01. 17:29

A zöldség- és gyümölcsárusokat ellenőrzik, valamint vizsgálják a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatás szabályszerűségét.

Hirdetés

Somogy megyében a sütödék és pékségek üzemeltetői, Tolna megyében pedig a zöldség- és gyümölcsárusok számíthatnak ellenérzősekre - írja a HR Portál. A NAV az Adótraffipax nevű aloldalán tette közzé, hogy hol és mikor tartanak ellenőrzéseket az adóellenőrök. Pest megyében az iskolakezdés alkalmából szeptember 9-éig a tanszer-, papír- és írószer-kereskedőket ellenőrzik.

Somogy megyében ezen a héten és a jövő hét folyamán a sütödéknél, pékségeknél, a 2020-ban még nem ellenőrzött vendéglátóhelyeknél, és az építőipari vállalkozásoknál tartanak ellenőrzéseket, utóbbiaknál különös figyelmet fordítanak majd a foglalkoztatottak bejelentései és a járulékbevallások egyezőségére.

Tolna megyében a zöldség- és gyümölcsárusokat ellenőrzik, valamint vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, az árukészletek eredetét, valamint az online pénztárgép használatához kapcsolódó kötelezettségek teljesítését is. Szeptember elsején Tolnán, másodikán Ozorán, harmadikán Simontornya, negyedikén pedig Bonyhádon várhatóak ellenőrzések.

Helyi hírekTolnaOzoraSimontornya BonyhádadóNAV