2019.10.17, Csütörtök

tél

Őszi fűtéskorszerűsítés - mik a lehetőségek idén, és mit tervezzünk jövőre?

2018.09.20

Kirakat

A hűvösödő nappalok mindannyiunkat emlékeztetnek, hogy bizony itt a nyakunkon a 2018/19-es fűtési szezon. Vannak, akik nyáron foglalkoztak ingatlanjuk fűtési korszerűsítésével, sokan azonban mostanáig halogatták a munkálatokat. Ha Ön is tervezett valamilyen felújítást, de nem tudja, idén belevághat-e még, akkor cikkünkből megtudhatja, hogy mi fér bele még az idei évbe, és mit tervezzen jövőre.

Lékhorgászat Dombóváron – Egy rendkívüli téli sport a Tüskei-tavon

2017.01.23

Kitekintő

Az extrém hideg időjárásnak köszönhetően szinte minden tavat jégpáncél borít Dombóváron. Ennek ellenére a bevállalós horgászok nem ülnek otthon, hiszen télen is ugyan úgy élvezhetik a hobbijukat.

Zsúfolásig megteltek a menedékhelyek

2017.01.10

Aktuális

Nyolc megyében – többek között Tolna megyében is – megteltek a hajléktalanoknak fenntartott éjjeli menedékhelyek. Ilyenkor pótágyakon, pluszmatracokon helyezik el a rászorulókat a segítő szervezetek - tudatta a Menhely Alapítvány kedden az MTI-vel.

Az idei télen Mihálygergén volt a leghidegebb

2016.03.03

Kitekintő

Melegebb és esősebb volt a szokásosnál a téli időszak, különösen a február, amikor az átlaghőmérséklet 5 Celsius-fokkal haladta meg a sokéves átlagot. A legtöbb eső is februárban hullott, csaknem háromszor több, mint máskor. Volt nagyon hideg is, mínusz 18,5 fokot január 23-án mérték a Nógrád megyei Mihálygergén, és volt nagyon meleg is, 19,6 fokot február 22-én Verpeléten regisztrálták.