2024.02.29, Csütörtök

advent

Vegyél helyit! online adventi vásár Pakson

2020.11.25

Helyi hírek

A kínálat széles, a megrendelhető termékek között találhatunk ékszereket, különböző textileket, mézeket, szappanokat, vagy akár sajtokat is.

Megkezdődik a paksi advent programsorozat

2019.11.25

Kultúra

Megkezdődik a paksi advent programsorozat december 1-jén a városháza előtti téren, ahova december 22-ig várják különböző programokra és vásárba az érdeklődőket.

Advent a Kékesen Szinetár Dórával, Szekeres Adriennel és a gyöngyösi kézilabdásokkal

2018.11.28

Ünnepeljük ismét közösen az adventet a Kékesen december 2-án 10 órától! Szeretettel vár mindenkit az ország legmagasabb pontjára az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Advent a Kékesen ingyenes családi rendezvényre a főszervező Kékestető Nonprofit Kft.

Már csak pár kilométert kell futni karácsonyig

2016.12.22

Fellobbant az utolsó láng a víztoronynál majd lezajlott a Négy Láng futás. Így értek véget a hivatalos adventi programok Dombóváron. Az idei futáson több mint 250-en vettek részt, egyötödük pedig a legkisebb korosztályból került ki.

Lassan véget ér az advent időszak Tamásiban

2016.12.16

Tamásiban a művelődési központ munkatársai a mai naptól kezdődően még egészen december 19-ig várják különféle rendezvényekkel a közös ünneplésre vágyókat.

Adventi hangverseny december 14-én a Vármegyeházán

2016.12.07

A szekszárdi koncert előtt lehetőség nyílik ingyenes tárlatvezetésre a Wosinsky Mór Megyei Múzeum Vármegyeházi kiállítóhelyén.

Pakson online adventi programmal hangolódnak az ünnepekre

2020.11.24

Helyi hírek

Az "Adventi szobaszerviz" elnevezésű sorozatban vasárnaponként jelentkeznek a kulturális központ és a médiacentrum Facebook-oldalán egyaránt.

Nemzetiségek tartottak adventi gálaműsort Dombóváron

2018.12.17

Helyi hírek

A nemzetiségi gálaműsort Dombóvár nemzetiségi önkormányzatai és a Dombóvári Székely Kör a kisebbségek napja alkalmából rendezi meg a város nemzetiségi - köztük horvát - együtteseinek közreműködésével.

Fellobban az első gyertyaláng Paks adventi koszorúján

2017.12.03

Pakson már megszokott, hogy karácsony közeledtével adventi udvarba hívják a lakosságot, ami idén sincs másként. A történelmi egyházakkal és a Paksi Kertbarátok Egyesületével közösen, a szervező önkormányzat, december 3-án 17 órára várja a lakosságot a Városháza előtti térre, ahol meggyújtják az első gyertyát a város adventi koszorúján.

Tánc és mese tette színessé a Tamási örömvasárnapot

2016.12.13

Luca-napi búzavetés, Bumberák Maja és Sebestyén István meséi, valamint táncház és karácsonyi énekek voltak a programkínálatban az örömvasárnapon.

Ünnepi hangulat járja át Bátaszék városát

2016.12.12

December 9-én karácsonyi dalok, versek, forralt bor, zsíros kenyér, sült gesztenye és jótékonykodás tömkelege fogadta Bátaszék lakosságát a Bátaszéki Adventi Forgatagon.

Ünnepváró programok Tamásiban

2016.11.26

Vasárnap kezdetét veszi az adventi időszak Tamásiban. A programok között sor kerül a fenyőfa közös díszítésére is.