2024.07.14, Vasárnap

Pünkösdkor nyit a Szekszárdi Fürdő

2016.05.11. 13:19

A héten még zajlanak a nyitás előtti utolsó simítások, de május 15., vasárnapra minden készen áll majd, hogy a Szekszárdi Családbarát Strand-, Élmény- és Termálfürdő ismét megnyissa kapuit a látogatók előtt

A héten még zajlanak a nyitás előtti utolsó simítások, de május 15., vasárnapra minden készen áll majd, hogy a Szekszárdi Családbarát Strand-, Élmény- és Termálfürdő ismét megnyissa kapuit a látogatók előtt.

Az idei szezonban újdonság lesz az a 200 nm-es napvitorla, amit a medence- és pihenőtér fölé helyeztek, valamint a strand teljes területén ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére. Az úszómedence új takarófóliája a víz hőmérsékletét hivatott megőrizni, valamint mostantól egész nap el lesz különítve egy úszósáv a sportolni vágyók kedvéért.

A tavalyi szezonban 77 000 vendég élvezte a szekszárdi fürdő nyújtotta lehetőségeket. A látogatók kb. 50%-a városból érkezett, viszont nagyon sokan jöttek Kalocsa és térségéből, valamint Budapestről is voltak visszatérő családok.

Programokban sem lesz hiány: több alkalommal lesz strandröplabda és strandkézilabda bajnokság, napközis táborok és természetesen idén is megrendezik a Szekszárdi Fürdő Napokat (július 29-31.) 

Három év után először fognak emelkedni az árak, átlagosan 10%-kal kell majd többet fizetni a belépőért a vendégeknek. 

Galéria

Helyi hírekSzekszárdfürdőélményfürdőnyitás