2021.02.25, Csütörtök
Minden paksi vonalon elektromos buszok járnak hétfőtől
Illusztráció: pexels

Minden paksi vonalon elektromos buszok járnak hétfőtől

telepaks.hu

2021.01.31. 09:06

A Paksi Közlekedési Kft. felhívja az utazóközönség figyelmét, hogy Pakson és környékén 2021. február 1-jétől hivatalosan is átveszi a közlekedésszervezési és közlekedésszolgáltatási tevékenységet a Volánbusztól.

Hirdetés

A társaság az elmúlt hetekben ingyenes promóciós járatokat működtetett az egyes járatvonalakon azért, hogy a lakosság minden viszonylatot megismerhessen és kipróbálhasson. A www.paksbusz.hu weboldalon ismertetik és hamarosan minden háztartásba eljuttatják a Paksi Közlekedési Kft. által, a Közlekedéstudományi Intézet szakmai javaslatai alapján és az Önkormányzat által kijelölt közlekedési munkacsoporttal együttműködve kidolgozott menetrendet, amely 2021. február 1-jétől érvényes a Paksi Közlekedési Kft. által üzemeltetett járatokon.

A honlapon elérhetőek a részletes utazási feltételek, tájékoztatás a bérletértékesítési pontokról és az aktuális díjszabás. A Paksi Közlekedési Kft. a város által biztosított új elektromos Solaris buszokkal egy lényegesen magasabb színvonalú ellátást hozott létre, igazodva az igényekhez. Azon túl, hogy a szolgáltatás minősége és volumene jelentősen javul, fontos kiemelni, hogy mindez környezetbarát módon, emissziómentesen valósul meg.

Helyi hírekPaksautóbusz menetrend