2023.09.22, Péntek

Már lehet jelentkezni a Paksi Harmadik Kor Egyeteme előadássorozatra

paks.hu

2017.09.08. 14:47

Folytatódik a nagysikerű Paksi Harmadik Kor Egyeteme: a sorozat ünnepi megnyitója és első előadása szeptember 18-án 15 órakor lesz a Paksi Polgármesteri Hivatal nagytermében.

Hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara, Paks Város Önkormányzatával együttműködve a 2017/2018-as tanévben is előadássorozatot indít az élethosszig tartó tanulás és a generációk közötti párbeszéd támogatásának és népszerűsítésének jegyében.

A felsőoktatás szervezeti keretei között megvalósuló előadássorozat előadói neves egyetemi oktatók, kutatók és helyi szakemberek, a témakörök a résztvevők érdeklődési köréhez igazodnak. Az ingyenes előadássorozatban hat alkalommal várják az érdeklődőket, kéthetente hétfőn, a Paksi Polgármesteri Hivatal nagytermébe.

A jelentkezés módjáról a paks.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők, valamint onnan letölthető a jelentkezési és a beiratkozási lap. A jelentkezés határideje 2017. szeptember 15., az tavaly megtartott I. évfolyamon való részvétel ennek nem feltétele.

 

Forrás: paks.hu

Helyi hírekPaksjelentkezésharmadik kor egyeteme2017előadássorozat