2024.06.20, Csütörtök
Javaslatokat vár Szekszárd önkormányzata az új orvosi rendelő építési helyszínével kapcsolatban
pixabay - illusztráció

Javaslatokat vár Szekszárd önkormányzata az új orvosi rendelő építési helyszínével kapcsolatban

szekszard.hu

2020.08.08. 15:44

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az építendő új orvosi rendelő építését a Szabó Dezső utcai helyszínét elvetette, új helyszín kiválasztásának lehetőségét vizsgálja.

Az új építési helyszínt az Önkormányzat a lakosság széleskörű bevonásával kívánja kijelölni, ennek érdekében várjuk az Önök javaslatait, észrevételeit, véleményét az Önkormányzat által az alábbiakban javasolt helyszínekkel kapcsolatosan.

 

Javasolt helyszínek:

  1. Wesselényi utca – Alkotmány utca térsége, az ún. SZÜV-től nyugatra, a Wunderland Óvodától északra fekvő zöldterület SZÜV felöli része

  2. Az Alkotmány utca déli végének folytatásában lévő, a Dobó utca felől megközelíthető zöldterületi sáv

  3. Az Alkotmány utca déli végének folytatása és a Honvéd utca közötti zöldterület

  4. A Csopak utca – 56. sz. főút közti terület déli vége

 

Információk a tervezett rendelő-épületről:

Két felnőtt háziorvosi rendelőt (III. és XIV. sz. körzet) magába foglaló földszintes, lapostetős, cca. négy méter magasságú épület, cca. 160 m2 hasznos alapterülettel, 220 m2 beépített területtel. A járdákkal, valamint a szükséges nyolc parkolóval együtt a létesítmény területigénye mintegy 600 m2.  

A fenti területekről és a rendelő épületéről további információkat találhatnak itt, illetve érdeklődhetnek és véleményt nyilváníthatnak a [email protected] e-mail címen.

AktuálisSzekszárdTolna megyeorvosi rendelő