2024.03.29, Péntek
Oscar-díjas színésznő tervez az ALDI-nak
Solutions Communications

Oscar-díjas színésznő tervez az ALDI-nak

Solutions Communications

2019.10.30. 15:15

November 3-tól érhető el a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva.

Hirdetés

Az ALDI nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció. Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos. Az egykori Bond-lány, aki a sorozat „Halj meg máskor” című részében a korábbi Bond-filmek előtt tisztelegve többek közt Ursula Andress legendás jelenetét ismételte meg, nemcsak szépségéről ismert, hanem tehetségéről is, amit a szakma 2002-ben a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal ismert el a Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért. Halle örömmel vállalta a felkérést, és az ALDI-val közösen tervezte meg a „blue motion by Halle Berry” kollekciót, amelynek minden darabja hűen tükrözi a színésznőre jellemző letisztult, ámde izgalmas stílust. Az egyes ruhadarabok kényelmes, puha anyagokból készültek, és sokféleképpen variálhatók.

Halle Berry nemcsak színésznőként ismert, számos karitatív szervezetet segít munkájával, felemeli szavát a családon belüli erőszak, valamint az éhezés ellen vagy éppen az őt is érintő cukorbetegségre hívja fel a figyelmet, és hamarosan debütál első rendezése is. 

„A divat nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Olyan, könnyen viselhető kollekciót szerettem volna tervezni, amely jó minőségű elemekből áll, és mindenki számára elérhető. Ezek a ruhák egyszerre lazák és kifinomultak, tökéletesen tükrözik a stílusomat. Nagyon izgatott vagyok a kollekcióval kapcsolatban, és remélem, a vásárlók olyan örömmel viselik majd, mint amilyen örömöt nekem a megtervezése okozott” – mondta a színésznő a bemutató kapcsán.

Az ALDI „blue motion by Halle Berry” kollekciója Magyarországon november 3-ától érhető el a készlet erejéig, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték arányban.

AktuálisdivatAldiHalle Berry