2024.04.24, Szerda

Tolna megyei fürdők a TOP 10-ben Az Év Fürdője versenyen

Az Év fürdője szavazás szerkesztősége

2017.08.22. 09:55

A nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is.

Hirdetés

A verseny pillanatnyi állás szerint két megyei fürdőknek minden esélye megvan arra, hogy TOP 10-ben végezzen.
A termalfurdo.hu szervezésében idén harmadik alkalommal, három kategóriában keresik az ország legkedveltebb fürdőit. Szeptember elején derül ki, melyik lesz Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője. A versenyt a Magyar Fürdőszövetség is támogatja.

Hatból kettő: megyei fürdők az élbolyban

Tolna megyéből idén 6 fürdő vesz részt a szavazásban. A szervezők a verseny során többször közzétettek részeredményeket az aktuális állásról. A legutóbbi, augusztus 15-én közzétett kategóriánkénti TOP 10-et szemügyre véve látható, a megyei indulók közül 2 fürdő is közel áll ahhoz, hogy a szavazás végén is a legjobbak között szerepeljen. Két héttel a verseny vége előtt Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indult Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, valamint A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában induló Bonyhádi Termálfürdő is a legjobbak között van.

A megyei versenyben a Thermal Spa Tamási is jól áll. Mivel nagyon szoros a verseny, nekik is lehet még esélyük arra, hogy az országos szavazásban is jó helyen végezzenek.

Nagy hajrá és szoros eredmények várhatóak

A korábbi évek tapasztalata alapján az utolsó két hétben érkezik a szavazatok közel 20%-a, és a helyezések is sokat változhatnak, így a jelenleg jól szereplő fürdők sem nyugodhatnak meg teljesen. Szavazni augusztus 31-én éjfélig lehet a www.azevfurdoje.hu oldalon.

 

Forrás: Az Év fürdője szavazás szerkesztősége

AktuálisTolna megyeszavazásAz Év Fürdője2017