2024.04.21, Vasárnap

Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítás

A Nagy Szakmaválasztó Nappal indult a szekszárdi pályaválasztási kiállítás

2018.11.21

2018. november 20-án a Nagy Szakmaválasztó Nappal megkezdődött a "jövőd záloga" Pályaválasztási Kiállítás szekszárdi rendezvénysorozata.

Agrárképzések Napja és Szakmatúra Szekszárdon

2018.10.18

018. október 4-én Szekszárdon került megrendezésre a Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat egyik elemeként az Agrárképzések Napja, melynek az AM Dunántúli Agrárszakképző Központ, Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium adott otthont. Simonné Szerdai Zsuzsanna főigazgató asszony megnyitóját követően Dömény Zoltán cégvezető a Lavina Kereskedelmi, Vendéglátó és Élelmiszeripari Kft. részéről, Stang Réka HR munkatárs az MCS Mohácsi Vágóhíd Zrt. részéről, Vesztergombi Norbert termelési vezető a Tolnatej Zrt. részéről és Heitz Péter üzletfejlesztési és digitális agronómiai vezető a Syngenta Kft. képviseletében tartott előadást az érdeklődő diákoknak és kísérőiknek.

Mivel foglalkoznál szívesen, ha bármi lehetnél? -Pályaválasztási kiállítás Tolnában

2017.10.18

A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya 2017. október és november hónapban megrendezésre kerülő Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat alkalmából rajz- és digitális grafikai pályázatot hirdet Tolna megyei tanulók részére.