2024.07.27, Szombat

Pályaválasztási vásárt tartott a szekszárdi Esterházy Szakképző Iskola

TMKH Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

2018.11.07. 17:00

A "jövőd záloga" Pályaválasztási Kiállítások programsorozat keretében a Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma Pályaválasztási Vásárt tartott 2018. október 18-án.

A dombóvári és környékbeli általános iskolák 8. osztályos tanulóit várták ezen a napon az intézmény tornacsarnokában. A rendezvényen, egy-egy standon bemutatkoztak az iskolában megtalálható képzések (kőműves, női szabó, cukrász, asztalos, villanyszerelő, pék, szakács, pincér, fodrász, ápoló), ahol kisebb feladatok vártak a diákokra, melyeket teljesítve ajándéksorsoláson vehettek részt.

A kiállítók között szerepelt még a Szekszárdi Szakképzési Centrum Felnőttképzési csoportja, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya, a Dombóvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Tolna Megyei Szervezete.

A rendezvényen 139 diák regisztrált, a vendég felnőttek, szülők, pedagógusok száma elérte a 42 főt.

AktuálisJövőd záloga Pályaválasztási Kiállításpályaválasztási vásárSzekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma