2023.02.03, Péntek

A legjobbak közt a bonyhádi mentősök

2016.05.17. 12:09

A legmagasabb országos szakmai elismerésben részesültek múlt héten a Bonyhádi Mentőállomás dolgozói, Tolna megyéből egyedüliként.

Hirdetés

A legmagasabb országos szakmai elismerésben részesültek múlt héten a Bonyhádi Mentőállomás dolgozói, Tolna megyéből egyedüliként. Magas szintű szakmai és példamutató közösségi munkájukért és összetartásukért megkapták az Országos Mentőszolgálat Főigazgatói Oklevelét, 100 ezer Ft-tal egyetemben. 

Hosszú folyamat eredménye ez az elismerés, melyet az évek óta kiváló szakmai és közösségi munkájáért vehetett át a bonyhádi csapat. Tavaly még magasabb fokozatba kapcsoltak annak érdekében, hogy a lehető legjobb feltételeket tudják biztosítani a mentőautókban a felszerelések modernizálásával. Ehhez hozzájárult egy nyertes pályázat, és a Bonyhádi Mentőállomásért szervezett első jótékonysági futás, valamint az e kapcsán érkező plusz felajánlások.

Mint Lovag Tibortól, a mentőállomás vezetőjétől megtudtuk, idén folytatni szeretnék az eszközbeszerzést. A két mentőautó ugyan az alapszintű felszereltséggel rendelkezik, de a szakszerűbb ellátáshoz szükség lenne egy újabb motoros leszívóra, végtagrögzítőkre, és a tavaly kapott monitorhoz őrző kábelre a folyamatos monitorozáshoz. Ráadásul a napi használat során folyamatosan kopnak bizonyos eszközök, melyek időről időre cserélendők.

Tervezik a 14 dolgozó számára „Bonyhád Ambulance” feliratos kapucnis pulóver, vagyis egységruha készíttetését is. Terveiket várhatóan jól fogja támogatni az idén második alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági futás. Aki pedig pénzzel szeretné támogatni a Bonyhádi Mentőállomást, megteheti a számlaszámukon: 50300123-10619757.

forrás: bonyhad.hu, Máté Réka

Galéria

Helyi hírekBonyhádelismerésmentőállomásoklevélmentőszolgálat