2022.10.02, Vasárnap
Pakson is győzött az éllovas Kisvárda

Pakson is győzött az éllovas Kisvárda

MTI

2022.09.01. 11:40

Az éllovas Kisvárda kétgólos győzelmet aratott az eddig hozzá hasonlóan veretlen Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

Hirdetés

A vendégeknek két döntetlen mellett ez volt a negyedik sikerük a mostani idényben, míg a hazaiak két-két győzelem és döntetlen után szenvedték el első vereségüket.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 1-3 (0-2)

Paks, 1604 néző, v.: Antal

gólszerzők: Windecker (63.), illetve Navratil (17.), Camaj (24.), Karabeljov (52.)
sárga lap: Haraszti (32.), illetve Hej (49.)

Paks:
Rácz - Osváth (Vas, a szünetben), Lenzsér, Kádár, Szabó J. - Papp (Nagy R., 73.), Windecker - Sajbán (Bőle, a szünetben), Haraszti (Gyurkits, 60.), Szabó B. (Balogh B., a szünetben) - Varga B.

Kisvárda:
Hindrich - Hej, Vranjanin, Kovacic, Peteleu - Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 72.) - Navratil (Vida, 85.), Lucas (Makowski, 66.), Camaj (Asani, 66.) - Ilievszki (Mesanovic, 66.)

Lendületesen, már-már agresszíven kezdett a Kisvárda, és amellett, hogy egyáltalán nem engedte kibontakozni a Paksot, két remek egyéni megmozdulással hamar kétgólos előnyre tett szert. Miközben a vendégek a folytatásban gyors kontratámadásokból próbáltak veszélyeztetni - többször is sikerrel -, az első félidő második felében a hazaiak is eljutottak az ellenfél tizenhatosáig, de kaput eltaláló lövésük egy sem akadt.

A szünetben cserékkel frissítette csapatát a házigazdákat irányító Waltner Róbert, de ez sem használt, a Kisvárda egy szögletet követően tovább növelte előnyét.

A Paks ezután mindent megtett a szépítésért, ez kisvártatva össze is jött, de többre már nem futotta az erejéből, illetve Hindrich kapus minden további próbálkozást hárított.

A Kisvárda sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

Helyi hírekPaksKisvárdaPaksi FClabdarúgásOTP Bank Liga