2023.04.02, Vasárnap
Böde Dánielnek nem lenne nehéz felemelni a Magyar Kupát...
illusztráció - pixabay

Böde Dánielnek nem lenne nehéz felemelni a Magyar Kupát...

mti

2022.05.10. 08:16

Az FTC ellen a paksi focicsapat történelme első kupadöntőjét játssza szerdán.

Hirdetés

A Ferencváros és a Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője egyaránt kölcsönös tisztelettel beszélt a riválisról a szerdai MOL Magyar Kupa döntője előtt.    

"A kupadöntőig mindig hosszú út vezet, ez meg is adja a meccs rangját és éppen ezért minden országban futballünnep. Nem lesz könnyű dolgunk, mert egy ilyen mérkőzésen mindkét csapat nyerni akar, de a felkészülésünk megfelelően zajlik" - mondta a finálét felvezető hétfői sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov, a fővárosiak trénere. "A szezon akkor lenne teljes számunkra, ha a bajnoki arany mellett felemelhetnék ezt a gyönyörű és nehéz trófeát is".   

Kollégája, Bognár György erre azzal válaszolt, hogy a csapatában Böde Dániel igencsak jó erőben van, ezért neki nem okozna gondot felemelni a kupát, hiába nehéz.       

"Ez nem egy kupameccs, hanem a kupadöntő, márpedig a döntőt nem játszani kell, hanem megnyerni. A Ferencváros jobb képességű játékosokból áll, gyorsabb, kreatívabb és kezdeményezőbb, de alkalmasnak tartom a csapatomat arra, hogy ennek ellenére nyerjen és megfelelő ellenállást tanúsítson" - fordította komolyra a szót a Paks mestere. "Legutóbb az FTC alkalmazkodott hozzánk azzal, hogy három belső védővel állt fel az addig megszokott kettő helyett, azóta megtartotta ezt a szisztémát, így most is erre számítok".

Helyi hírekfociPaks