2024.02.22, Csütörtök
Korszerű lett a fűtés és melegvíz-ellátás a paksi rendelőintézetben
Illusztráció (pixabay.com)

Korszerű lett a fűtés és melegvíz-ellátás a paksi rendelőintézetben

telepaks.net

2020.10.28. 10:56

A tervek szerint a következő lépés a földszinten a pszichiátriai rendelő, az ottani váróterem és vizesblokkok, valamint a főbejárat környékének korszerűsítése lesz.

Hirdetés

Elkészültek a hőközpont teljes körű felújításával a Barátság úti rendelőintézetben. Erről a beruházásról, az épületben ezt megelőzően végzett rekonstrukciókról és a további tervekről Szabó Péter, Paks polgármestere és dr. Bodnár Imre, a Paksi Gyógyászati Központ főigazgatója tájékoztattak a helyszínen. Mint elmondták, a Barátság úti rendelőintézet komplex felújításának folyamata két évvel ezelőtt kezdődött.

Tavaly megtörtént a második emeleten lévő rendelők, a váróterem, a vizesblokkok és a lépcsőház, idén pedig a földszinten a három gyermekorvosi rendelőnek helyet biztosító épületrész teljes körű korszerűsítése.

Most az ellátásbiztonsághoz nélkülözhetetlen hőközpontot is felújították, így már problémamentes a fűtés és a melegvíz-ellátás.

A munkálatokat augusztus elején kezdték meg, a kivitelezés két és fél hónapot vett igénybe. A beruházáshoz szükséges bruttó húszmillió forintot az önkormányzat biztosította. Az is elhangzott a sajtótájékoztatón, hogy a tervek szerint a következő lépés a földszinten a pszichiátriai rendelő, az ottani váróterem és vizesblokkok, valamint a főbejárat környékének korszerűsítése lesz, majd szeretnék az épület külső felújítását is megvalósítani.

Helyi hírekPaksrendelőintézetépületfelújítás