2020.10.30, Péntek

Hirdetés

Vezetőedzőt váltott a Paksi FC
Illusztráció: pexels.com

Vezetőedzőt váltott a Paksi FC

MTI

2020.09.23. 11:48

Osztermájer Gábor helyére Bognár György került a paksi csapatban.

Hirdetés

A labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényében elsőként a Paksi FC váltott vezetőedzőt: Osztermájer Gábor helyére Bognár György került.

"Nehéz időszakban vették át a csapatot, de éltek a bizalommal, a csapatunk pedig a tavalyi szezon végeztével is NB I-es maradt. Úgy éreztem, az utóbbi időszakban már küzdöttünk egy pár problémával, melyekből aztán nem tudtunk kijönni, így váltanunk kellett" - indokolta a döntést Haraszti Zsolt ügyvezető a klub honlapján.

Osztermájertől és segítőjétől, Sárai Györgytől nem köszönt el végleg a klub, ugyanis mindketten az utánpótlásban kaptak munkát.

"Annak idején a tévézés miatt elhatároztam, nem vállalok NB I-es kispadot, de a szerepléseknek már másfél éve vége. Régóta szimpatizálunk egymással, sokszor volt szó az esetleges közös munkáról. Nagyon tetszik a klub felfogása, identitása is. Úgy gondolom, velem meg tud újulni a csapat, és komoly sanszot látok a jobb eredményekre" - fogalmazott a legutóbb Budaörsön dolgozó 58 éves Bognár György, aki az idény végéig írt alá.
A Paksi FC négy forduló után egyetlen pontjával sereghajtó az élvonalban.

Helyi hírekPaksedzővezetőedzőPaksi FClabdarúgás