2024.05.21, Kedd
Útlezárás a paksi Vácika utcában
Illusztráció: pixabay.com

Útlezárás a paksi Vácika utcában

telepaks.net

2020.09.30. 16:24

Október 1. és 8. között az útburkolatot teljes szélességében felbontják, az utat lezárják.

Pakson, a Vácika utca út- és közműépítés beruházásban a Neumann János utcától (garázsoktól) a tenisztelepig három helyen forgalomlassító bordát (térkőből készült „fekvőrendőr”) épít a kivitelező - olvasható a telepaks.net oldalon. 

A Neumann János utca-Vácika utca csomóponttól délre 25 méterrel, a Jedlik Ányos utca-Vácika utca csomóponttól északra 50 méterrel és a Vácika köz-Vácika utca csomóponttól északra 100 méterrel várható a változás.

Ezért 2020. október 1. és 8. között ezeken a helyeken az útburkolatot teljes szélességében felbontják, az utat lezárják. Kérik a lakosságot, hogy amennyiben az építési munkák a gépjármű-közlekedésben problémát okozhatnak, legkésőbb 2020. október 1-jén 7 óráig az érintett szakaszon lévő ingatlanokról szíveskedjenek kiállni.

A forgalomlassító bordák építési helyén kívül a Vácika utca többi része továbbra is megközelíthető lesz. A kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel Takács Lászlót, a Paksi Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályának beruházási ügyintézőjét kereshetik munkaidőben a 75/830-557-es telefonszámon.

Helyi hírekPaksútlezárásútépítésközműépítés