2024.03.28, Csütörtök

Ismét lesz TeSzedd! akció Tolnán

tolna.hu

2017.08.23. 14:11

Tolna Város Önkormányzata az elmúlt évhez hasonlóan idén is csatlakozik a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz, amelyre ezúttal nem tavasszal, hanem szeptember közepén kerül sor.

Hirdetés

A tavalyi felhíváshoz a korábbinál is többen csatlakoztak, civil szervezetek, városi intézmények mellett az iskolák is bekapcsolódtak a munkába. Így a városban összesen mintegy 350 résztvevője volt az akciónak – a megyében Tolna volt a TeSzedd akció legaktívabb települése.

A város vezetése bízik benne, hogy idén hasonló lelkesedéssel és létszámban lesznek azok, akik önkéntes alapon is szívesen tesznek környezetünk tisztaságáért, részvételükkel hozzájárulnak a környezettudatos szemlélet további terjedéséhez.

Az országos akcióra idén szeptember 15-16-17-én kerül sor. Tolnán és Mözsön szeptember 15-én, pénteken 14 órától 17 óráig hirdetik meg a központi szemétszedést. Ezt követően pedig – az eddigi gyakorlatot követve – közös estebéddel (babgulyás) zárul a program, ha az időjárás engedi, a Duna-parton.

 

Forrás: tolna.hu

Helyi hírekTolnahulladékgyűjtéskörnyezetvédelemTeSzedd!2017