2024.04.20, Szombat
Komoly mérföldkőhöz ért a Szekszárdi Ipari Park fejlesztése projekt
Szekszárd - Facebook

Komoly mérföldkőhöz ért a Szekszárdi Ipari Park fejlesztése projekt

Szekszárd Facebook

2020.06.10. 10:30

A projekt keretében az önkormányzat a Szekszárdi Ipari Parkot kívánja fejleszteni. A beruházás 3 nagy részből áll; alapinfrastruktúra fejlesztés, csarnokfelújítás, illetve új csarnok építése.

Hirdetés

A támogatási konstrukció a vállalkozói környezet és az üzleti infrastruktúra fejlesztése érdekében az önkormányzati iparterületek fejlesztésére, alapinfrastruktúra kiépítésére, bővítésére, az iparterületek elérhetőségét és feltárását segítő vonalas infrastruktúrák fejlesztésére fókuszál.

Az alapinfrastruktúra fejlesztése a következőket tartalmazza: optikai kábel kiváltása, légkábel kiváltása, közvilágítás kiépítése, E.ON kapacitás bővítés, járdaépítés, csapadékvíz elvezetése.

Az Ipari Parkban található csarnokok felújítása már időszerűvé vált, mint ahogy némely csarnok lebontása, illetve ezek helyére új csarnok építése is. Ezek mind a projekt keretében – vállalkozás ösztönző jelleggel - valósulnak meg.

 

Szekszárd - Facebook

 

Az üzleti terv már elkészült, az új csarnokok építésére vonatkozó engedélyezési és kiviteli tervek, valamint a raktárépületek - meglévő csarnokok - terveinek elkészítése folyamatban van. A közvilágítás kiépítése, optikai kábel kiváltása, légkábel kiváltása, valamint az eszközbeszerzés közbeszerzési dokumentációja van még szintén összeállítás alatt. A meglévő csarnokok felújításának kiviteli tervének elkészítése is zajlik, az elbontandó csarnokokra a bontási terv pedig elkészült.

 
Gazdaságszekszárdi ipari parkfejlesztésTolna megye