2024.04.22, Hétfő
Mezőgazdasági összeírás lesz Pakson
pixabay - illusztráció

Mezőgazdasági összeírás lesz Pakson

telepaks.net

2019.05.14. 08:00

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása alapján Pakson kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági összeírást végeznek.

Hirdetés

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma: 2218; megnevezése: Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2019. Az összeírók május 27-e és június 15-e között keresik fel a mintába került, webes önkitöltéssel nem élő háztartásokat. Az összeírási munkát a KSH által megbízott, igazolvánnyal ellátott kérdezőbiztosok végzik (paksi kérdezőbiztos: Hanol Éva Hajnalka), kaptuk a tájékoztatást a Paksi Polgármesteri Hivatalból.

A háztartásokat véletlenszerűen, matematikai-statisztikai mintavételi módszerrel választották ki. A válaszadás a mintába került háztartások számára kötelező. Az adatszolgáltatással hozzájárulnak az agrárium jellemzőinek széles körű megismeréséhez.

A felvétel során nyert információkat kizárólag statisztikai célra használják fel, azokat más szerveknek, személyeknek nem adják ki, az eredményeket összesítve közlik a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvénynek, valamint az Európai Unió 2016/679 sz. Általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően. A felvétel módszertanáról és a kutatási eredményekről a www.ksh.hu oldal nyújt bővebb tájékoztatást

Gazdaságmezőgazdasági összeírás PaksTolna megye