2024.04.24, Szerda

A CabTec idén is segített Szekszárdnak

2016.02.06. 22:34

Hirdetés

Újabb egymillió forint értékű adománnyal segített, ezúttal három városi fenntartású iskolát a CabTec Kft. Szekszárdon.

Ács Rezső, Szekszárd polgármestere a Garay János általános iskolában megtartott pénteki sajtótájékoztatón örömét fejezte ki, hogy a társaság továbbra is fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást Szekszárdon. Mint azt elmondta, a CabTec Kft. úgy gondolta, hogy adománnyal segíti azokat az intézményeket, melyekben a cég munkavállalóinak gyermekei tanulnak. Mindezt azért, hogy jobb körülmények között nevelkedhessenek és ezáltal felkészüljenek az élet kihívásaira.

A városvezető emlékeztetett, a vállalat 2015 őszén ugyancsak mintegy egymillió forint értékű adományt adott át három óvodának és egy általános iskolának.

Ezúttal a Garay János általános iskola, valamint a Dienes Valéria- és a Baka István Általános Iskola kapott mintegy egymillió forint értékű adományt a Szekszárdon is telephelyet üzemeltető autóipari beszállítótól. Az adományozás előtt az intézmények vezetőinek véleményét is kikérték, hogy az iskolák valóban hasznos segítséget kapjanak. A három iskola összesen öt hordozható számítógépet és két interaktív táblát vehetett át a CabTec Kft-től.

Török Csaba, a CabTec Kft. szekszárdi telephelyének vezetője elmondta, dolgozóik nagy része szekszárdi, vagy környékbeli. Azáltal, hogy azokat az iskolákat támogatják, ahol dolgozóik gyermekei tanulnak, az üzem munkásai számára is jobb körülményeket teremtenek. A társaság úgy tervezi, hogy a jövőben is támogatják a városi fenntartású intézményeket.

forrás: kadarka.net

Galéria

Helyi hírekadománySzekszárdcabtectársadalmi felelősségvállalás