2024.03.29, Péntek
Női kosárlabda NB I - Zele Dorina visszatér Szekszárdra
KSC Szekszárd - Facebook

Női kosárlabda NB I - Zele Dorina visszatér Szekszárdra

MTI

2020.05.06. 08:00

Az Aluinvent DVTK-tól a múlt héten távozott Zele Dorina visszatér az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatához.

Hirdetés

A 28 éves dobóhátvéd szombaton jelentette be, hogy három szezon után elhagyja a miskolciakat, hétfőn pedig a tolnai klub honlapján közölte, hogy egyéves szerződést kötött vele.

A válogatott játékos 2011 és 2014 között erősítette a Szekszárdot, és a jelenlegi keretből csapattársa volt Bálint Rékának, Studer Ágnesnek, Studer Zsuzsának és Theodoreán Alexandrának is.

"Reményeink szerint egy nagy visszatérővel sikerült megerősítenünk a magyar magot" - nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök. "Zele Dorinát senkinek sem kell bemutatni Szekszárdon, hiszen három szezonon át erősítette a csapatunkat. Személyében rutinos, nagy szívvel megáldott, végsőkig küzdeni képes válogatott játékos sikerült megszereznünk. Biztos vagyok benne, hogy Djokics Zseljko keze alatt és a mi közegünkben nagy dolgokra lesz képes, és hozzásegít minket a céljaink eléréséhez" - tette hozzá.

A DVTK-val tavaly bajnoki ezüst- és Magyar Kupa-bronzérmes kosaras elmondása szerint izgatottan várja a visszatérést.

"Örülök, hogy hosszú idő után újra Szekszárdon játszhatok. Nem titkolt célom, hogy bajnokságot szeretnék nyerni, és azt gondolom, hogy ehhez itt minden feltétel adott. Várom a közös munkát, és nagyon remélem, hogy sok boldog pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak" - fejtette ki a 185 centis játékos, aki tavaly tagja volt a szerbiai Európa-bajnokságon hetedik válogatottnak.

AktuálisZele DorinaSzekszárdNB IkosárlabdaAtomerőmű KSC Szekszárd