2024.04.24, Szerda
Ismét vetélkedőre hívjuk a szekszárdi középiskolásokat!
pixabay - illusztráció

Ismét vetélkedőre hívjuk a szekszárdi középiskolásokat!

tolna.katasztrofavedelem.hu

2019.10.06. 08:00

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen évről évre megrendezi „FIATALOKKAL AZ EGÉSZSÉGÉRT!” című vetélkedőjét, melynek célja a fiatalok egészséges életmódra nevelése, egészségügyi, katasztrófavédelmi ismereteinek bővítése.

Hirdetés

2019. november 7-én ismét vetélkedőre hívjuk a szekszárdi középiskolásokat! A megmérettetésnek idén is a Placc közösségi tér ad majd otthont. A versenyre háromfős szekszárdi középiskolai csapatok jelentkezését várjuk 2019. október 14. 12:00 óráig.

A csapatoknak előzetesen mindössze annyi dolguk van, hogy válasszanak egy, az egészséges életmódhoz, az egészség megőrzéséhez vagy a betegség megelőzéséhez kapcsolódó nevet.

A jelentkezési lapokat a [email protected] e-mail címre, vagy postán a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet 7100 Szekszárd, Herman Ottó utca 33. szám alá kell kell megküldeni. A verseny további részleteiről Szikla Józsefnél lehet érdeklődni a +36 20/ 565-4818-as telefonszámon, vagy a fenti e-mail címen. 

A jelentkezési lap a tolna.katasztrofavedelem.hu oldalról tölthető le.

AktuálisvetélkedőSzekszárdTolna megyeFIATALOKKAL AZ EGÉSZSÉGÉRT