2024.04.26, Péntek
Labdarúgó NB I - Másodjára sem bírt egymással a Paks és a Honvéd
pixabay - illusztráció

Labdarúgó NB I - Másodjára sem bírt egymással a Paks és a Honvéd

MTI

2020.03.07. 23:00

Ahogy szerdán a Magyar Kupában, úgy szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában sem hozott gólt a Paks és a Budapest Honvéd mérkőzése.

Hirdetés

A kispestieket továbbra is Pisont István irányította Giuseppe Sannino vezetőedző helyett, mivel az olasz szakember érintkezhetett koronavírussal fertőzött emberrel, ezért elővigyázatosságból távol marad a csapattól.
 

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Paksi FC-Budapest Honvéd 0-0
----------------------------
Paks, 1379 néző, v.: Solymosi
 

Paksi FC:
    ---------
Rácz - Poór, Lenzsér, Szélpál, Szabó J. - Kecskés (Windecker, 80.), Balogh B., Szakály D. (Bertus, 62.) - Osváth, Könyves, Böde (Sajbán, 75.)
 

Budapest Honvéd:
    ----------------
Tujvel - Kálnoki-Kis, Kamber, Lovric - Niba, Nagy G., Gazdag, Banó-Szabó (Kesztyűs, 75.), Aliji - Lanzafame (Moutari, 78.), Ugrai (László, 85.)
 

A bennmaradásért küzdő Paks kezdte jobban a mérkőzést, az első percekben két helyzetet is kihagyott, mégis a hazai kapusnak kellett először bravúrt bemutatnia, amikor Ugrai lépett ki a paksi védők között. A későbbiekben is a zöld-fehérek irányítottak, míg a kispestiek pontatlan játékuk miatt nem tudtak veszélyt teremteni. A játékrész második felében kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, de többnyire a pálya közepén zajlott a játék, egyik csapat sem tudott komoly lehetőséget kialakítani.

A második félidő ugyanúgy paksi helyzettel kezdődött, mint az első, azonban Böde fejese pontatlan volt, így gól ezúttal sem született. A Paks hiába futballozott fölényben a későbbiekben is, nem talált kapuba, majd az első játékrészhez hasonlóan ismét kiegyenlítetté vált a küzdelem, amely ekkor többnyire mezőnyjátékkal telt helyzetek nélkül. Így négy napon belül másodszor is gól nélküli döntetlennel zárult a két stabilan védekező csapat paksi találkozója.

AktuálisLabdarúgó NB IMagyar KupaPaks