2024.04.26, Péntek
Új épületbe költözött Szekszárdon a Növény- és Talajvédelmi Osztály
pixabay - illusztráció

Új épületbe költözött Szekszárdon a Növény- és Talajvédelmi Osztály

Tolna Megyei Kormányhivatal

2019.08.05. 14:55

Ünnepélyes keretek között adták át Szekszárdon, a Tormay Béla utca 18. szám alatt a Járási Hivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának új épületét.

Hirdetés

Tapasztalt egyének babonája, hogy a hivatalokban való császkálás ritkán vezet jóra – idézte Rejtő Jenő sorait dr. Bíró Attila hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár a 150 millió forin-tos hazai forrásból megépült új iroda átadásán. Kiemelte, hogy a közigazgatási reformok célja, hogy az ügyfelek ne Fülig Jimmy tapasztalataival találkozzanak a hivatalban, hanem 21. századi körülményekkel, színvonalas és gördülékeny ügyintézéssel. Elmondta, hogy az emberek sokszor még mindig szorongással mennek a hivatalba, és komoly feladat ennek a vélekedés-nek a megváltoztatása. A Tormay Béla utcai új irodaépület jól példázza a kormány azon törek-vését, hogy a közigazgatás ne csak belülről, de kívülről is megújuljon – tette hozzá a helyettes államtitkár.

Horváth Kálmán kormánymegbízott köszönetet mondott a kormánynak a támogatásért, a vállalkozóknak a kiváló szakmai munkáért, valamint az osztály munkatársainak a türelemért. Mint mondta, a beruházásnak köszönhetően a kollégák a jövőben új helyszínen, korszerű környezetben, kellemes munkahelyi légkörben, az ügyfelek hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálását biztosító irodákban végzik szakmai munkájukat.

AktuálisSzekszárdTolna megyeNövény- és Talajvédelmi Osztály