2024.03.28, Csütörtök
Szekszárdra érkezett a nevelőszülői hivatást népszerűsítő kampány
MTI Fotó: Sóki Tamás - Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára (j) beszédet mond a nevelőszülői hivatást népszerűsítő országos kampány szekszárdi állomásán, a Babits

Szekszárdra érkezett a nevelőszülői hivatást népszerűsítő kampány

MTI

2019.02.05. 12:55

A nevelőszülők példát mutatnak a társadalomnak arról, hogy egy közösségben, nemzetben mindig lesz olyan, aki segít a bajba jutottaknak - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden, Szekszárdon.

Hirdetés

Fülöp Attila a nevelőszülői hálózatot népszerűsítő, országos kampány Tolna megyei állomásán hozzátette: szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a gyermekvédelemben olyan emberek dolgoznak, akik "közösségünknek jószolgálati nagykövetei".

Toborzást is végeznek a nevelőszülői hálózat utánpótlásának biztosítása érdekében - jegyezte meg. Jelenleg 23 ezer állami gondoskodás alatt lévő gyermek közül 15 ezren élnek nevelőszülőknél, azt szeretnék, hogy minden gyermek - akinél lehetséges -, családi közösségben nőhessen fel - mondta az államtitkár.

AktuálisTolna megyeSzekszárdnevelőszülő