2024.04.25, Csütörtök

267 millió forintot nyert Bátaszék az ipari park létrehozására

tolnamegye.hu

2018.10.08. 15:30

A Tolna megyeiek életét segítik a TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) projektek – hangoztatta Fehérvári Tamás Bátaszéken. Fehérvári Tamás bejelentette, hogy a megyében kétmilliárdból valósítanak meg ipari park fejlesztéseket, mintegy kilenc projekt keretében.

Hirdetés

A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke Bozsolik Róbert polgármester meghívására érkezett a városba, hogy az épülő ipari park kapcsán közös sajtótájékoztatót tartsanak.

Fehérvári Tamás örömmel tudatta a sajtó képviselőivel: közel 25,5 milliárdnyi TOP forrás talált gazdára. Ekkora összeg jelentős újításokat hoz a vidéki települések életébe. Bátaszék szakmailag kiváló pályázatokat nyújtott be, melyeket örömmel támogatott a megye. Közel 1,1 milliárd forintból iparterület és agrárlogisztikai központ létesül, valamint iskola és tanuszoda energetikai korszerűsítése valósul meg. Aki nem mer álmodni, megragad. Bátaszék nem így tett, ezért további sikereket kívánunk neki – gratulált Fehérvári Tamás.

Bozsolik Róbert köszönetét fejezte ki a Tolna Megyei Önkormányzatnak, melynek vezetői és szakemberei mindvégig segítették a város projekt ötleteit. 10-12 éve tervezi a városvezetés, hogy egy kisebb ipari parkot hoz létre, melyhez adottak a körülmények. Hat hektár vár közüzemesítésre, és szilárd útburkolatot is terveznek. A város várja az – akár más településekről érkező – vállalkozásokat, akiknek kedvező feltételeket biztosítanak.

AktuálisTolna megyefejlesztésTOPBátaszékipari park