2024.04.24, Szerda
Szekszárd, Paks, Tengelic, Bölcske és Bátaapáti településeken szervez lakossági felmérést az OGYÉI
pixabay - illusztráció

Szekszárd, Paks, Tengelic, Bölcske és Bátaapáti településeken szervez lakossági felmérést az OGYÉI

TMKH Népegészségügyi Főosztály

2018.09.04. 13:31

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (továbbiakban: OGYÉI) „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és a gyógyszerfogyasztás területén” című projekt keretében –lakossági felmérést szervez a 18 éven felüliek körében. A felmérésre 2018. szeptember 1. és december 15. között kerül sor országszerte 149 településen, Tolna megyében 5 település érintettségével.

Hirdetés

A felmérés részleteit tartalmazó tájékoztató az OGYÉI honlapján került közzétételre, mely az alábbi linken érhető el:

https://www.ogyei.gov.hu/efop_1810

A felmérésben résztvevők együttműködésükkel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy kutatási eredményekre alapozott hatékony népegészségügyi programok segítsék a népesség egészségi állapotának javulását, az egészségben eltöltött évek számának és a várható élettartam növekedését.

Az OGYÉI és a Tolna Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya is kéri, hogy a Szekszárd, Paks, Tengelic, Bölcske és Bátaapáti településeken megkeresett személyek tegyenek eleget a felkérésnek, és a projekt témájának fontosságára való tekintettel a felmérésben szíveskedjenek aktívan részt venni.

A kutatócég levélben már tájékoztatta az érintetteket, amennyiben kérdések merülnek fel, a Népegészségügyi Főosztályhoz is lehet bizalommal fordulni. "

AktuálisTolna megyeSzekszárdBölcskePaksegészségvédelemtengelicBátaapátilakossági felmérésOGYÉI táplálkozásgyógyszerfogyasztás