2024.03.28, Csütörtök

Jön a gyermeknapi kavalkád Pakson!

telepaks.net

2018.05.26. 07:00

A Gyermekek és családok napjára várják a lakosságot május 26-án 10-től 20 óráig. A rendezvény helyszíne az ASE Sporttelep és az ASE sportcsarnok melletti zöldövezeti terület.

Hirdetés

A szervezők felejthetetlen programkavalkáddal készültek, lesz többek között színpadi műsor gyermekkoncertekkel, és rengeteg kísérőprogram például modellező bemutató, állatsimogató, játéktér, logikai játéktár, elektromos autópálya, festés óriás vászonra, népi játszótér, íjászat, fotószínház, trükkös bringák, katasztrófavédelmi bemutató, kézműves vásár, habparty és élő dínó show.

A részletes programot ide és ide  kattintva is megtalálják. A gyermeknapi program Paks Város Önkormányzata, a Csengey Dénes Kulturális Központ és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. közös szervezésében valósul meg.

A programok biztonságos lebonyolításának érdekében arra kérik a lakosságot és a résztvevőket, hogy fokozottan figyeljenek a Gesztenyés úti, valamint a jégpálya előtti forgalomkorlátozásokra, a nagyobb gyalogosforgalomra. A garázstulajdonosok a rendezvény ideje alatt a hátsó úton tudják megközelíteni az ingatlanjaikat.

AktuálisTolna megyePaksGyermeknapASE