2024.04.19, Péntek
Jutalomban részesültek a Tolna megyei rendőrök
Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Jutalomban részesültek a Tolna megyei rendőrök

police.hu

2017.04.27. 15:37

A Tolna Megyei Rendőrkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság 2017. április 27-én a Babits Mihály Művelődési Központ rendezvénytermében tartotta meg a Rendőrség Napja alkalmából megrendezett állománygyűlést, melyen több Tolna megyei rendőr és közalkalmazott is elismerésben részesült.

Hirdetés

Az ünnepség résztvevői először a korábbi országos elismerések kitüntetettjeinek gratuláltak.

A Rendőrség Napja alkalmából a Rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálat ellátása elismeréseként Magyarország köztársasági elnöke előléptette rendőr vezérőrnaggyá Dr. Soczó László rendőr dandártábornokot, Tolna megye rendőrfőkapitányát.

A belügyminiszter főtanácsosi címet adományozott Dr. Marcsek Sándor rendőr ezredesnek, a Bonyhádi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének szakterületén végzett kiváló munkája elismeréseként. A belügyminiszter tanácsosi címet adományozott Égerné Prantner Katalin rendőr főtörzszászlósnak, a Paksi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály szolgálatirányító parancsnokának. A belügyminiszter vezetői tárgyjutalomban részesítette Bognárné Sulyok Andrea rendőr alezredes asszonyt, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály vezetőjét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréséül vezetői tárgyjutalomban részesítette Vörös Mária közalkalmazottat, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság előadóját.

2017-ben a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Az „ÉV RENDŐRE” címet adományozta Dudás Zsolt rendőr alezredesnek, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály osztályvezetőjének, valamint Dr. Misetics Gábor rendőr alezredesnek, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, Vizsgálati Alosztály alosztályvezetőjének. Az „ÉV POLGÁRŐRE” címet Dr. Szilák Mihálynak, a Tolnai Polgárőrség Közhasznú Egyesület elnöke kapta. A megyei rendőrfőkapitány az „Év Közalkalmazottja” megtisztelő címet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság főelőadójának, Mészáros Ferencnének adományozta.

Szekszárd Megyei Jogú Város Képviselő Testülete az „Év Rendőre” elismerő címet adományozta a közrendvédelmi szakterületen végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Bognár Zsolt rendőr törzszászlósnak, a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának. A bűnügyi szakterületen az „Év Rendőre” címet Kucsera Máté rendőr őrnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának alosztályvezetője kapta.

Az ünnepségen további elismeréseket adtak át a megye különböző rendőri alegységeinek munkatársai részére.

 

Forrás: police.hu

AktuálisTolna megyeelismerés2017Rendőrség Napja