2024.07.21, Vasárnap

fűtés

Okos fűtés – Melyik megoldás a leggazdaságosabb?

2019.01.09

Aktuális

Hogyan tudunk a legokosabban fűteni? Mi kerüljön a kazánba: fabrikett, szén vagy fa? A fűtési szezon kellős közepén, ám az első igazán hideg napokat követően az újHÁZ Centrum szakértői ezúttal azt vizsgálták meg, kinek a zsebében marad a legtöbb a tél végére.

Jó tudni: a fűtőeszközök, karbantartásuk

2018.09.30

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a hétvégén hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad. A hidegebb időjárás miatt több háztartásban is befűtenek a napokban.

Őszi fűtéskorszerűsítés - mik a lehetőségek idén, és mit tervezzünk jövőre?

2018.09.20

A hűvösödő nappalok mindannyiunkat emlékeztetnek, hogy bizony itt a nyakunkon a 2018/19-es fűtési szezon. Vannak, akik nyáron foglalkoztak ingatlanjuk fűtési korszerűsítésével, sokan azonban mostanáig halogatták a munkálatokat. Ha Ön is tervezett valamilyen felújítást, de nem tudja, idén belevághat-e még, akkor cikkünkből megtudhatja, hogy mi fér bele még az idei évbe, és mit tervezzen jövőre.

Távhővel is fűthetnek a paksiak

2017.05.14

Paks teljes területére kiterjeszthetővé válik a távhőszolgáltatási rendszer annak a mintaprojektnek köszönhetően, mely a Fővárosi Távhőszolgáltató Zrt. kezdeményezésére, európai uniós pályázati forrás felhasználásával valósulhat meg.

A kéménytüzek megelőzhetőek

2016.04.05

Az elmúlt évek adatai alapján az idei évi fűtési szezonban megnőtt a kéménytüzek száma a szilárdtüzelésű tüzelőberendezést használó lakóingatlanokban.