2023.12.10, Vasárnap

biztonság

Nyugodtan telt az óév utolsó és az újév első napja

2020.01.02

Aktuális

Szilveszterkor és újév napján is Tolna megye biztonságáért dolgoztak a tűzoltók.

Bővült a megbízható szén-monoxid-érzékelők köre

2019.10.01

Aktuális

Három típussal bővült a megbízható szén-monoxid-érzékelők listája a nem sokkal a fűtési szezon kezdete előtt lezárult ellenőrzéssorozat eredményeképpen. A termékek esetében piacfelügyeleti jogkört gyakorló katasztrófavédelem független bevizsgálási eljárás során nyilvánította alkalmasnak az érzékelőket.

Több mint ötven villanyoszlopot alakítottak át madárbaráttá Gemencben

2019.08.01

Aktuális

Biztonsággal repülhetnek ezentúl a rétisasok és a fekete gólyák a Gemencben, ahol 4 kilométer hosszú vezetékszakaszon 54 villanyoszlopot alakították át madárbaráttá - közölte az E.ON csütörtökön az MTI-vel.

Még nem biztonságos a szabad vizek jegén tartózkodás

2019.01.29

Aktuális

Alapvetően mindenhol szabad korcsolyázni, ahol nem tilos. A szabad vizek jegén tartózkodás szabályait jogszabály rögzíti, mely szerint azokon a helyeken szabad a befagyott víztükörre lépni, ahol a jég kellő mértékben megszilárdult, nem olvad, és nem mozog.

Sokkal biztonságosabbá vált a betegek kezelése az e-egészségügyi rendszernek köszönhetően

2018.11.12

Az egy éve működő Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben (EESZT) láthatóak a betegek leletei, így sokkal biztonságosabb a betegek kezelése - mondta el Szabó Bálint, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főosztályvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Idén már 4200 oszlopon fészkelhetnek biztonságosan a gólyák

2018.04.10

Aktuális

Idén már 4200 oszlopon fészkelhetnek biztonságosan az E.ON szolgáltatási területén élő gólyák - közölte a cég kedden az MTI-vel.

Még nem késő ellenőriztetni fűtőeszközét!

2017.09.16

Már csak egy hónap és itt a fűtési szezon. A katasztrófavédelem közleményben tájékoztatja az állampolgárokat a megfelelő óvintézkedésekről.

Eső, köd, lecsapódó pára, nyálkás utak - biztonságos vezetés ősszel is

2016.10.18

Aktuális

Megváltozott időjárási-, látási-, és útviszonyoknak megfelelő vezetésre kér a rendőrség.

Vagyonvédelmi vetélkedő Nógrádban is

2016.02.12

Nem csak az angyalok, az érzékelők is figyelnek

2019.12.11

Aktuális

Ma már a hazai háztartások nagyobb részében van szén-monoxid-érzékelő, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezeken a helyeken kevesebben sérülnek meg. Ahhoz, hogy a lakástüzek esetében is csökkenteni lehessen a sérülések számát, a mostaninál sokkal több otthonban lenne célszerű füstérzékelőt elhelyezni, hiszen egy időben jelző készülék emberéleteket és anyagi javakat menthet meg.

Ezentúl biztonsággal repülhetnek a rétisasok és a fekete gólyák a Gemencben

2019.08.06

Aktuális

A Duna-Dráva Nemzeti Parkkal együttműködésben összesen 54 villanyoszlopon végeztek átépítéseket az energiacég munkatársai.

A vasúti biztonság érdekében tartott 24 órás akciót a rendőrség

2019.03.29

Aktuális

A vasúti biztonság érdekében tartott 24 órás akciót a rendőrség - írta a police.hu pénteken.

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések a biztonságot garantálják

2018.12.04

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések az emberek biztonságát garantálják, és védik a tisztességes vállalkozásokat - mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgáltatásért felelős államtitkára kedden a november 20. és január 1. közötti karácsonyi fogyasztóvédelmi ellenőrzésekről tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Indul a fűtési szezon!

2018.09.26

Aktuális

Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a hétvégén hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad.

A Magyar Honvédség garantálja a magyarok biztonságát

2018.02.12

A Magyar Honvédség garantálja a magyar emberek és családok biztonságát - emelte ki a honvédelmi miniszter éves értékelő és feladatszabó vezetői értekezletén, hétfőn Budapesten. Simicskó István kijelentette: Magyarország ma a legbiztonságosabb országok egyike.

Térfigyelő kamerákkal Dombóvár biztonságáért

2017.03.28

A városvezetés 50 darab kamerát szeretne kihelyezni Dombóvár legforgalmasabb pontjira. A cél az, hogy a dombóváriak minél nagyobb biztonságban érezhessék magukat a lakóhelyükön.

Közlekedésbiztonsági nap Salgótarján Fő térén

2016.04.18

Hatodik alkalommal rendezték meg a baleset-megelőzési programot Salgótarjánban.