2023.09.29, Péntek

Mesevárossá változik Szekszárd

2016.06.09. 14:42

Hirdetés

Szekszárdon először rendezi meg a Babits Mihály Kulturális Központ a Háry János Mesefesztivált; június 11-12-én, szombaton és vasárnap a Szent István téren több tucat program - kalandpark, játszóház, bábelőadások, kézműves foglalkozások - várják a gyerekeket.

Az első szekszárdi Mesefesztiválon lesz minden, ami a gyermekek és szüleik számára izgalmas lehet: mesés kalandpark, aktív játszóház, bábelőadások, kézműves foglalkoztató, mozifilmek, a tizenéveseket pedig várja a kihívások tere, sok egyéb más program mellett. 

Az előadók között lesz Levente Péter, Kóka Rozália, Sebestyén István, Agócs Gergely, Mikó István színművész és a Csokonai-díjas sióagárdi Fecske bábcsoport. Színpadra lépnek Szekszárd legjobb óvodás és iskolás mesemondói, megrendezik a Háry János nagyotmondó versenyt és a Magyar Bajusz Társaság első szekszárdi bajuszmustráját is.

A kulturális központ tájékoztatója szerint a rendezvény egyik leglátványosabb része az lesz, amikor a gyerekek által készített rajzokat fényfestéssel megjelenítik a szekszárdi Művészetek Háza falán.

Műsorfüzet letöltése innen

Galéria

AktuálisSzekszárd