2021.11.29, Hétfő

Fergeteges EDDA koncerttel indult a Kávé, Bor és Pálinka Fesztivál Pakson

telepaks.net

2018.06.17. 12:41

A fesztiválon finom falatokat – köztük a kihagyhatatlan Sebestyén kemencés lángost – és remek italokat, egyebek mellett paksi borokat, környékbeli pálinkákat, kínáltak.

Hirdetés

Igényes, színvonalas minden és nagyon jól szól – összegezte véleményét Talpas Gábor, aki Tolnáról érkezett az idei Kávé, Bor és Pálinka Fesztiválra. Társa, a szintén tolnai Dallos Attila is megtoldotta néhány dicsérő mondattal, elárulta, hogy nagyon tetszenek neki a Sárgödör téri fesztiválok, sokan vannak, de mégis jó a légkör, jó kedvűek és kedvesek az emberek.

Farkas Katalin ugyan paksi, de eddig nem járt a KBP Produkció egyik fesztiválján sem, sőt egyetlen Sárgödör téri rendezvényen sem. – Valahogy kimaradt, pedig idejártam 15 évig villanyórát leolvasni – árulta el. Azt sem titkolta, hogy el sem tudta képzelni, hogy hogy néz ki a tér egy fesztivál idején. – Nagyon jó, örülök, hogy engedtem a barátnőm unszolásának – fogalmazott.

A Kávé, Bor és Pálinka Fesztivál idén egy fergeteges EDDA koncerttel indított. Pataki Attila és zenekara, illetve fia, Gergő, aki néhány dal erejéig csatlakozott a zenekarhoz, felrobbantották a Sárgödör teret. Dübörgött a rock, ezer torokból hangzottak fel a slágerek.

A negyvennégy éve pályán lévő EDDA Műveknek méltó előzenekara volt a paksi érdekeltségű Másképp zenekar, amelynek – ahogy az alapító, Pilisi István elmondta – valahol itt, a KBP programjain kezdődött el a története. A feldolgozások mellett itt debütált a csapat saját, igazán fülbemászó szerzeményeivel.

A fesztivál szombaton este egy hamisítatlan retro karnevállal folytatódott. Este 6-tól Dj Ban pörgette a lemezeket, fél 8-tól Ámokfutók, majd UFO koncert volt. A Kozmix élő szuperkoncertje 9-kor kezdődött, amit Dj Náksi Attila retro show-ja, a Splash, illetve Zoltán Erika koncertje követett a paksi Sárgödör téren.

KultúraTolna megyePaksSárgödör térEDDAKávé, Bor és Pálinka Fesztivál