2024.06.23, Vasárnap

II. Tavaszi Nagytakarítás Szekszárdon

2016.03.31. 09:18

Kétnapos tavaszi nagytakarítást szervez az Alisca Terra Nonprofit Kft. Szekszárd közterületein a lakosság közreműködésével április 15-16-án.

Kétnapos tavaszi nagytakarítást szervez Szekszárd Önkormányzata Szekszárd közterületein a lakosság közreműködésével április 15-16-án.

Várják olyan lakóközösségek, iskolák, vállalatok jelentkezését, akik segítenek rendbe tenni környezetünket, a közelükben lévő parkokat, játszótereket, egyéb közterületeket.  Akit zavar a közterületeket borító szemét, és nem csak zsörtölődésre és egymásra mutogatásra képes, annak ott a helye a szekszárdi nagytakarításon!

Az önkéntesek által összeszedett hulladékot az Alisca Terra N. Kft. szállítja el a megadott gyűjtőpontokról április 15-én, pénteken 17.00 órakor és április 16-án, szombaton 14.00 órakor.

A tavaly évi nagytakarítás alkalmával megmutatkozott, hogy a szekszárdiak egy erős és összetartó közösség, akik a jó ügyért hajlandók egy kis munkára. A két nap alatt több mint 2500 fő gyűjtötte Szekszárd közterületeiről a szemetet, az Alisca Terra munkatársai a gyűjtőpontokról összesen 1560 kg hulladékot szállítottak el.

A gyűjtőpontok listáját megtalálják a szekszard.hu és az aliscaterra.hu oldalakon. Jelentkezés és regisztráció: 74/528-850/205-ös mellék, vagy a Facebook-on: II. Tavaszi Nagytakarítás Szekszárdon/esemény.

Az akció ideje alatt bárki közelről is megtekintheti az Alisca Terra munkagépeit az Energia Parkban, április 15., pénteken 11 órától.

Galéria

Helyi hírekSzekszárdszemétszedésnagytakarítás