2024.04.29, Hétfő
Labdarúgó NB I - Hónapokra kidőlt a Paksból Silye Erik
Fotó: Erik Silye / Facebook

Labdarúgó NB I - Hónapokra kidőlt a Paksból Silye Erik

MTI

2023.12.02. 10:00

Vállműtét miatt hónapokig harcképtelen lesz Silye Erik, a labdarúgó OTP Bank Ligában listavezető Paks játékosa.

Hirdetés

A szélsőt még a november 12-i, Debrecen elleni mérkőzésen kellett lecserélnie Bognár György vezetőedzőnek, mostanra pedig kiderült, hogy elkerülhetetlen az operáció.

"A fő eset még visszább nyúlik, egészen a Kisvárda elleni mérkőzésünkig. Akkor egy fejpárbaj után maradtam lenn, és sokan azt hitték, az esés miatt fáj a vállam, de nem. A hátulról érkező lökés a hat éve műtött bal vállamat érte. Valószínűleg ekkor lazultak fel a régi operáció hegei, a fájdalom viszont elmúlt, és vissza sem tért, így mintha mi sem történt volna, játszottam a kupamérkőzésünkön a Honvéd ellen, majd az MTK elleni bajnokinkon" - elevenítette fel a történteket Silye.

Hozzátette, ezt követte a debreceni találkozójuk, ahol szintén mindenki azt hitte, hogy rosszul ért talajt, de már az esés előtt meglökték a vállát előrefelé.

"Ezúttal teljesen kiugrott, akárcsak hat éve, sőt, a porc is leszakadt, ami megsértette a csontos részt. Az MR-vizsgálat után tehát kiderült, új műtét kell, ami komplikáltabb lesz a korábbinál" - fogalmazott a szélső, akit csütörtökön operáltak.

A nyáron a Vasastól szerződtetett játékosra, aki 14 paksi mérkőzésén hét gólpasszt jegyzett, várhatóan négy hónapos kihagyás vár.

Helyi hírekPakslabdarúgásSilye Erik