2023.10.04, Szerda
Felújította irodaházát a szekszárdi Szakács Kft.
Fotó: Google Maps

Felújította irodaházát a szekszárdi Szakács Kft.

MTI

2023.09.12. 10:00

Felújította és bővítette irodaházát, technológiai fejlesztéseket valósított meg az épületgépészettel foglalkozó, szekszárdi Szakács Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 239 millió forintos támogatásával - közölte a cég az MTI-vel.

Hirdetés

Közleményük szerint az ingatlanfejlesztés mellett többek között árokásó rakodót, mobil teher- és személyfelvonót szereztek be.

A projekt részeként szervert, informatikai eszközöket vásároltak, és felhőalapú szolgáltatásokat vettek igénybe.

Az 1997-ben alapított, harminc dolgozót foglalkoztató kisvállalkozás épületgépészeti munkát és technológiai csőszerelést végez Magyarországon és Németországban. A kft. több éve a Siegle & Epple GmbH alvállalkozójaként a Mercedes Benz stuttgarti és Stuttgart környéki gyáregységeiben, a Butting GmbH alvállalkozójaként pedig főleg cellulózüzemekben és papírgyárakban dolgozik Németországban.

A cég 2022-ben 93 millió forint adózott eredmény mellett 604 millió forint árbevételt ért el, túlnyomórészben külföldön végzett munkával. Szakács Viktor, a társaság gazdasági vezetője az MTI-nek elmondta, idén hasonló nagyságrendű nettó árbevételre számítanak.

Helyi hírekSzekszárdirodaházSzakács Kft.