2023.10.01, Vasárnap
Orvosi rendelőjét és a volt zeneiskolai épületét is felújítja Dombóvár

Orvosi rendelőjét és a volt zeneiskolai épületét is felújítja Dombóvár

mti

2023.04.03. 10:38

A Jézus Szíve templom felújítása már zajlik, az új, katolikus óvoda építését áprilisban kezdik el.

Hirdetés

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes részt vett a Dombóvár várossá avatásának 53. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen. Beszédében kiemelte, hogy sok beruházás zajlott és zajlik a város óvodáiban, iskoláiban, orvosi rendelőben, a mentőállomáson, a sportközpontban.    

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség fideszes országgyűlési képviselője többek között arról beszélt, hogy 2023 a beruházások éve lesz Dombóváron. Tavasszal kezdődik a Szabadság utcai orvosi rendelő, a volt zeneiskolai épület és a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítása. A Jézus Szíve templom felújítása már zajlik, az új, katolikus óvoda építését áprilisban kezdik el. Az elhanyagolt utak felújítására nagy összegű támogatások érkeznek Dombóvárra - tette hozzá. 

Pintér Szilárd (Fidesz-KDNP) polgármester bejelentette, a következő négy évben hétmilliárd forintnyi forrás érkezik Dombóvárra.   

A Tinódi Házban rendezett évfordulós ünnepségen díszpolgári címet adtak át, és kitüntetésekkel ismertek el fiatal tehetségeket, valamint a gazdaság szereplőit.

Helyi hírekDombóvár